uživa u ljubavi

Katarina Grujić: Dobila sam prsten, sad hoću venčanicu

0
Katarina Grujić ostvarila je skoro sve što je dosad poželela. Ostala joj je samo jedna želja koju je zamislila za pravoslavnu Novu godinu - da se uda!



Maštaš li o svom venčanju?
- U belom se osećam lepo i otmeno. Ta boja simbolizuje važne stvari koje želim da se i meni jednog dana dogode. Dobila sam prsten, sad hoću venčanicu.

Jesi li obradovala dečka nekim poklonom za doček pravoslavne Nove godine?
- Ako vam otkrijem, neće biti iznenađenje za njega, ali sam sigurna da će biti oduševljen jer ga svaki put iznenadim originalnim poklonom.

A on tebe?
- Presrećna sam što smo bili nerazdvojni za praznike. Pored vremena provedenog zajedno, Nemanja se otvorio za lep komad nakita, ha-ha-ha.

 

Demantovala je da se verila, ali ova fotografija otkriva nove detalje: Udala se Katarina Grujić? (FOTO)


Kako sebe vidiš u budućnosti?
- Za pet godina sebe vidim kao ostvarenu ženu sa mnogo hitova i bar dva albuma. To je ono što želim i što ću sigurno ostvariti. S druge strane, za privatne stvari će se pobrinuti vreme i ljubav jer to nikada ne planiram, već dolazi samo od sebe.

Da li ti nedostaje period kada si praznike provodila u porodičnoj atmosferi?
- Moram reći da su to nezaboravni i najlepši trenuci za mene. Cela familija na okupu, praznična atmosfera, mnogo ljubavi, smeha, zabave i muzike! Nikada nisam bila sama za vreme praznika i roditelji su sve činili da nas sve drže zajedno na okupu. To su najlepši praznici za mene, ali sada se zbog mog posla sve to promenilo. Nisam uvek prisutna i veoma mi nedostaje sve to.

 

foto: Aleksandar Jovanović Cile


Jesi li bila bahata kao devojčica i tražila skupe poklone?
- Kao i svaka devojčica, želela sam da imam što više "barbika" i lutkica, pa sam tako sa sedam godina dobila "barbiku" u mojoj veličini. Taj poklon nikada neću zaboraviti. Bila sam oduševljena i iznenađena što sam jedina dobila najveću "barbiku" koja postoji.

Dobijaš li sad od roditelja sve što poželiš?
- Nikada nisam tražila previše i nisam bila zahtevna, ali mislim da ne postoji nešto što sam želela, a da nisam dobila od njih.

Prija li ti kad kažu da si seks-bomba?
- Svakoj devojci prijaju komplimenti, pa tako i meni. Imponuje mi i uživam u tome što svakodnevno dobijam komplimente na račun svog izgleda.

 

Da li tokom praznika nosiš crveni veš, koji simbolizuje seksepilnost i ljubav?
- Apsolutno! Kod mene se podrazumeva neki dobar crveni veš za novogodišnju noć. To mi je adut. Volim da se osećam lepo u nečemu što obučem, pogotovo ako to što nosim simbolizuje seksepilnost, ljubav i radost.

 

 

makonda-tracker