uživa u ljubavi

Katarina Grujić: Dobila sam prsten, sad hoću venčanicu

0
Katarina Grujić ostvarila je skoro sve što je dosad poželela. Ostala joj je samo jedna želja koju je zamislila za pravoslavnu Novu godinu - da se uda!
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

S obzirom na to da iza sebe ima tri hita i da joj je u pripremi prvi album, u koji je uložila 50.000 evra, pevačicin sledeći korak je venčanje sa dugogodišnjim dečkom, Nemanjom Buhom, koji joj je 31. decembra poklonio prsten. U intervjuu za Kurir, mlada i atraktivna pevačica otvoreno je govorila o poslovnom i privatnom životu. 

Kako se provodiš za srpsku Novu godinu?
- Kao i svaku srpsku Novu godinu u poslednjih pet godina, i ovu sam proslavila radno. Nemanja me je odavno obavestio da neće biti sa mnom. Šta da radim. Možda sam mu dosadila (smeh). Šalim se.


Tajna koju je dugo krila je konačno isplivala u javnost: Katarina Grujić prvi put o svom zdravstvenom problemu (FOTO)


Koji događaj je obeležio prethodnu godinu?
- Prošlu godinu pamtiću samo po lepim stvarima. Bilo je mnogo nezaboravnih i divnih nastupa, pesma „Drugovi“ postigla je veliki uspeh, a doživela sam i prelepe trenutke sa dečkom Nemanjom i svojom porodicom.

 

Šta si poželela?
- Ova novogodišnja želja je drugačija od prethodnih. Moj jedini san za sada mi je da u 2017. uspešno izdam svoj album prvenac i pokažem svu svoju ljubav prema muzici i publici.

 

Nastavak intervjua pogledajte na sledećoj strani.

 

 

makonda-tracker