Prijatno iznenađen projektom

Dragan Mićanović o kumu Kosti: Ima jedna scena, koja mi je bila vodilja lika i okosnica... (FOTO)

0
Nakon što je otkriveno da je lik kojeg je Nataša Ninković tumačila ubica, u šokantnoj završnici prve sezone serije "Ubice mog oca", Dragan Mićanović više nije morao da čuva tu tajno čak i od najbližih.
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

U seriji "Ubice mog oca" glumac Dragan Mićanović igra kuma Kostu koji je bio u paralelnoj vezi sa Natalijom i njenom ćerkom Milicom. Upravo je zbog toga Natalija i ubila svoju ćerku...

Čak ni svojoj majci, koja je gledala seriju, nisam otkrio ko je ubica. Čak ni ćerkama. Video sam da im je interesantno i da ih zanima, i stalno su me pitale.

 

Da ne bih njima pokvario zadovoljstvo, nije mi palo na pamet da im kažem", objašnjava Mićanović koji iz braka sa Anom Sofrenović ima naslednice Ivu i Lenu.

 

A photo posted by Ubice mog oca (@ubice_mog_oca) on

 

Njima je u napred rekla kako se serija završava: Evo kome je Nataša Ninković otkrila ko je ubica i PRE PRIKAZIVANJA (FOTO)

Ima jedna scena, koja mi je bila vodilja lika i okosnica - kada kuma Jovana stane ispred partnera u firmi i kaže da je prvo on bio zaljubljen u Nataliju. A da se onda pojavio Jovan, koji je imao lovu i osvojio je.

 

E, to mi je bila najupečatljivija scena. On je imao veliki kompleks tog svog kuma" objašnjava Dragan deo svoje uloge i dodaje da su scene vrlo slične stvarnom životu u Srbiji...

Mislim da je potpuno realno sve. Ne čitam nešto preterano crnu hroniku, ali čovek od toga ne može da pobegne jer je bombardovan takvim vestima. Mislim da smo se nagledali i načitali i gorih, monstruoznijih ubistava od ovog u seriji" kaže glumac.

Glumac iz serije Ubice mog oca rešava KLJUČNU misteriju: ON preuzima odgovornost za SVE što je učinio! (FOTO)

 

On takođe navodi i da je uživao tokom snimanja.

Ovo je zaista bio kvalitetan rad. Dobra je produkcija, a ja sam imao sreću da su mi glavni partneri Nataša Ninković i Nebojša Glogovac. Zbog toga mi je posebno prijao rad na seriji.

 

Rekli su mi da je gledanost posle svake epizode bila sve veća. Nisam očekivao, moram da priznam. Prijatno sam iznenađen, kao i činjenicom da će biti druge sezone."

 

A photo posted by Ubice mog oca (@ubice_mog_oca) on

 

makonda-tracker