nisu više drugarice

Pevačice zaratile: Evo šta je Rijana uradila nakon što joj je Džej Lo ukrala dečka

0
Dženifer Lopez je uplovila u romansu sa znatno mlađim pevačem i bivšim emotivnim partnerom lepotice s Barbadosa, što se Rijani nije svidelo.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Rijana je prestala da prati na Instagramu svoju drugaricu Dženifer Lopez baš u trenutku kada su njen bivši dečko i latino pevačica, na ovoj društvenoj mreži, ozvaničili svoju vezu.

 

Niko ne može da veruje: Ovo je razlog zašto su se Rijana i Drejk rastali (FOTO)

 

Fanovi sa okom sokolovim su zapazili da je pevačica s Barbadosa prestala da prati Džej Lo, koja je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj je u zagrljaju Rijaninog bivšeg dečka Drejka.

 

 

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

U istom trenutku je i pevač objavio identičnu fotografiju na svom Instagram profilu.

 

Mediji su prošle nedelje preneli informaciju da je Drejk u vezi sa sedamnaest godina starijom Dženifer Lopez, nakon što je on, čak dva puta u jednoj nedelji, posetio njenu kuću u Las Vegasu.

 

Ukrala dečka 19 godina mlađoj koleginici: Dženifer Lopez u vezi s poznatim frajerom? (FOTO)

 

Nakon jednog njenog nastupa Dženifer je objavila fotografiju njih dvoje na svom Instagramu uz komentar 'Pogledajte ko je došao na moj nastup večeras, da se javi!" i dodala heštegove #lovehim #jlovegas #ALLIHAVE.

 

 

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Šuška se da su Dženifer i Drejk pokušali da sakriju svoju vezu pod izgovorom da ih veže samo poslovna saradnja, ali istina je izašla na videlo.

 

Oni se navodno viđaju već nekoliko nedelja i pevačica je već očarana mladim pevačem i razlika u godinama im ne smeta, jer im je uvek zabavno kada su zajedno.

 

Sve oči uprte u devojku nestašnog plemića: Princ Hari i Rijana se zajedno testirali na HIV (FOTO)

 

Rijana i Drejk su tek nedavno okončali dugogodišnju vezu. Drejk je u avgustu javno, na dodeli MTV muzičkih nagrada, javno izjavio pevačici ljubav.

 

foto: Profimedia

Dženifer je takođe nedavno okončala dugogodišnju vezu sa igračem Kasperom Smartom koji je od nje bio mlađi čak 18 godina.

 

 

makonda-tracker