neočekivan par

Sve oči uprte u devojku nestašnog plemića: Princ Hari i Rijana se zajedno testirali na HIV (FOTO)

0
Glavna tema brojnih svetskih medija danas je odlazak mlađeg sina ledi Dajane i princa Čarlsa na testiranje na HIV u društvu atraktivne pevačice.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Uprkos tome što se nikada nije oglašavao po pitanju svog turbulentnog ljubavnog života, njegova veza s američkom glumicom Megan Markl je toliko ozbiljna da je princ Hari nedavno izdao saopštenje o tome ne bi li je zaštitio od nasrtaja paparaca.

 

Dečko mekog srca: Zbog ovog čina princa Harija devojke će ga još više voleti (FOTO,VIDEO)

 

Iako bi njegovo jučerašnje druženje s pevačicom Rijanom mediji u nekoj drugoj situaciji sigurno uspeli pogrešno da protumače, ovde se za to ne ostavlja prostor. Mlađi brat princa Vilijama izgleda srećno i zaljubljeno, a vreme je s Rijanom proveo "strogo poslovno". Oni su, naime, učestvovali u akciji povodom jučerašnjeg obeležavanja Svetskog dana borbe protiv HIV-a.

 

Oni su učešće u ovoj akciji uzeli na Rijaninom rodnom Barbadosu, a pevačica je na Instagramu objavila fotografiju nastalu tom prilikom.

 

 

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

Ne mogu da verujem koliko je bilo lako testirati se otkriti svoje zdravstveno stanje na licu mesta! Toliko lako da možete da naručite svoju opremu i učinite to kod kuće! Hvala ti, prinče Hari, na ovoj inicijativi! To će zaista napraviti razliku u borbi protiv HIV-a i side", napisala je Rijana.

Kejt Midlton posramljena zbog stila princa Vilijama: On će biti kralj Ujedinjenog Kraljevstva, ne može više ovako da izgleda!

 

Iako je princ poznat po uzbudljivom ljubavnom životu i velikom broju devojaka, a već je bio u vezi s pevačicom (Eli Gulding), mnogi su se zapitali da li je Megan Markl ljubomorna zbog njegovog druženja s Rijanom. Ipak, kako je reč o jednoj lepoj akciji koja podiže svest o važnosti blagovremenog testiranja, tome svakako nema mesta.

 

makonda-tracker