To je pravi pokretač

Marina Tadić: Mislim da je to jako bitno za jednu ženu, jer tada ona može sve... (FOTO)

0
Pevačica Marina Tadić, iako tvrdi da nema dečka, blista kao da je zaljubljena i otkriva šta mora da ima jedan muškarac kako bi se kraj njega osećala poput kraljice...
foto: Milena Rakočević
foto: Milena Rakočević

Marina Tadić otkriva da muškarac mora da zna da je nasmeje i da se pored njega oseća voljenom. Naglašava da se nikada ne bi udala zbog para, jer da je to htela, do sada bi već imala muža.

Nemam neki parametar fizičkog izgleda kada je reč o idealnom muškaracu. Meni je najvažnije da muškarac može da me nasmeje, da se osmehujem pored njega stalno.

foto: Instagram

Mislim da je to jako bitno za jednu ženu, jer tada ona može sve", priča Marina, a na pitanje da li joj je novac bitan kada bira partnera kaže:

Nova romansa na estradnom nebu? Marina Tadić u vezi sa članom našeg popularnog benda (FOTO)

Naravno da je novac bitan za život, u smislu preživljavanja, ali meni to nije neki prioritet i nešto što je najbitnije. Mislim, da sam to htela, ja bih se do sada udala iz tih razloga. Međutim, ja sam neko ko je ceo život ulagao u ovaj posao. Radim i stvaram sama. Tako da mi nije to prioritet.

Marina Tadić: Svi su izgubili veru da ću se ikad udati (VIDEO)

 

Muškarac nikad nije tu da me izdržava, nego da bude pored mene i da upotpuni zajednički život. I to ja vučem iz kuće. Moji otac i majka su nekako uvek zajedno zarađivali i privređivali. I ja sam oduvek želela da nađem muškarca sa kojim ću tako živeti i stvarati. Danas je to baš teško naći."

Marina blista kao da je zaljubljena, i otkriva u čemu je tajna...

 

foto: Instagram

Ja uvek kažem da žena blista kad je sama. Zato što tada nekako imaš vremena da posvetiš sebi pažnju i vreme, a i da se baviš sobom, a kad si sa muškarcem, onda nekako uvek pokušavaš njemu da udovoljiš, a sebe zaboraviš.

 

Tako da ja imam osmeh ovih dana zato što sam opet pronašla sebe i srećna sam što više nisam ona stara", iskreno je odgovorila Marina.

makonda-tracker