Iznenadila

Ćerke joj nisu ništa poklonile, ali partnerov dar će zauvek pamtiti: Ovako je Suzana Mančić proslavila rođendan! (FOTO)

0
Atraktivna plavuša je svoj rođendan proslavila na spektakularan način, a njeni mnogobrojni gosti su uveličali njeno slavlje.

 

Tako sam valjda sazdana. Valjda me otac i majka gledaju odozgo i kažu: „Lilice, pazi šta radiš. Moraš uvek da budeš na visini zadatka“, uz prepoznatljiv osmeh rekla nam je nekadašnja „loto devojka“, koja nije skidala osmeh sa lica, a ni ispuštala čašu vina iz ruke dok je dočekivala zvanice.

Venčanje se uveliko sprema, Suzana Mančić bira šta će da obuče, a jedna stvar sve zanima: Evo šta voditeljka misli o budućem zetu (FOTO)

 

 

Suzaninu proslavu uveličali su njeni kumovi Aca Ilić i Biljana Jevtić, Dragica Radosavljević Cakana sa suprugom, kao i voditelj Vanja Bulić. Suzana je od rodbine, prijatelja i saradnika dobila mnogo buketa, alkoholna pića, umetničke slike i druge darove.

 

Tu je danas i moje društvo iz grupe „Trag“, tu je moje IV/5 Pete beogradske gimnazije, ovde su svi koje sam poželela da vidim ", zaključila je presrećna domaćica proslave, a potom nastavila da slavi rođendan sa dragim ljudima.

foto: Petar Đorđević

 

makonda-tracker