nasmejana i u teškom periodu

O ovome razmišljamo tek u najtežim trenucima: Isidora Bjelica proslavila 49. rođendan i poželela sebi ono što je zapravo najvažnije

0
Jedna od najpozantijih srpskih spisateljica proslavila je rođendan na Kipru u odličnom društvu, a medijima je otkrila svoju rođendansku želju.
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

U pauzama od terapija Bjelica je otputovala kod prijateljice na Kipar, kako bi se malo odmorila, ali i dočekala svoj rođendan. Isidora ima veliku podršku svoje porodice, a za medije je otkrila šta je sebi poželela za divan dan.

 

I Bred Pit pomaže Isidori Bjelici da prebrodi najteži period svog života (FOTO)

 

- Kod prijateljice sam na Kipru, između terapija odmaram. Sebi želim da više nikada ne osetim teške bolove i strah i da ponovo osetim šta znači obična radost života - priča Isidora.

 

 

Podsećanja radi, spisateljica je proteklih meseci proživljavala pravu dramu, zbog čega je napustila Srbiju i otišla u Crnu Goru. Naime, njoj i njenoj porodici je jedna ženska osoba pretila smrću, a tek kada je otkriveno o kome se radi, Isidora je došla u Beograd. Spisateljica je otkrila zapanjujuće detalje torture kroz koju je njena porodica prošla.

 

makonda-tracker