ne obazire se više

Ni prijatelji joj više nisu dozvoljeni a da se to pogrešno ne protumači: Luna Đogani stavila tačku na glasine koje danima kruže...

0
Pre nekoliko nedelja glavna tema u medijima bila je ćerka popularne pevačice Anabele, jer je navodno započela vezu sa jednim manekenom...
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Anabela i njena ćerka Luna izgledaju kao rođene sestre. Nedavno su zajedno bile i u Beču gde je popularna pevačica nastupala u klubu bivšeg učesnika jednog rijalita šou, Radeta Lazića.

 

 

A photo posted by Luna Djo (@luna_djogani) on

 

 

Nakon njihove posete austrijskog prestonici, počele su da kruže priče da je Anabelina ćerka u vezi sa popularnim manekenom. Rade to nije želeo da komentariše, ali je Luna otkrila da to nije istina.

 

To nije istina. Dečka sam upoznala to veče u klubu. Tu smo se upoznali, družili i slikali, ali se ništa nije desilo - rekla je Luna za portal Pink.rs i dodala:


Nova ljubav na domaćoj javnoj sceni: Luna Đogani u vezi s poznatim frajerom?

 

Izgleda da ja pored sebe ne mogu da imam muškog prijatelja, koji je pored mene i slika se sa mnom, nego odmah kruže priče da je on moj dečko. Ne obazirem se više na te komentare, potrudila sam se da celu tu situaciju iskuliram.

 

makonda-tracker