vidi dalje od odraza

Jelena Đoković jednom objavom na Instagramu dotakla mnoga srca: Mi nismo samo ono što vidimo u ogledalu!

1
Supruga srpskog tenisera Novaka Đokovića i direktorka fondacije koja nosi njegovo ime sve češće je u centru pažnje svetske javnosti, a sada je uspela samo jednim potezom da inspiriše i motiviše mnoge.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jelena Đoković u braku je s jednim od najboljih sportista na planeti, a svetski mediji je često hvale zbog manira, stila i prirodne lepote kojom obara s nogu.

 

Ovim govorom je Jelena Đoković svima zapušila usta: Učite iz mojih grešaka i budite bolji! (FOTO)

 

Ipak, iako može da priušti najlepše toalete i uživa u svim blagodetima koje poslovni uspeh sa sobom nosi, lepu suprugu srpskog sportiste ne zanimaju previše površne stvari, niti je opsednuta svojim izgledom.

 

Za nju je mnogo važnije ono što dolazi iznutra.

 

foto: Profimedia

Pogledate u ogledalo i vidite sebe, ali to niste zaista vi. Mislim, to su vaše oči i vaš nos i vaš slatki osmeh, ali to nije sve ono što ste vi. Jer ne vidite broj života koje ste dotakli svojim prisustvom. Ne vidite sve ljude koje ste nasmejali. Ne vidite koliko ste jaki. zapravo, sve bitke koje ste dobili potpuno su nevidljive kada se pogledate ogledalo, skrivene su ispod vaših spoljnih karakteristika", navodi se u Jeleninoj objavi na Instagramu.

makonda-tracker