ostao je samo bol

Prerana smrt ih je razdvojila, ali nije ugasila ljubav: Najtragičnije priče u svetu poznatih (FOTO)

0

Oni imaju sve: uspeh u karijeri, slavu, novac, a uspeli su i da pronađu srodnu dušu. Ipak, kako je savršenstvo nedostižno u životu, nešto su morali da izgube. Sudbina je htela da to bude ono najvažnije: ljubav.

 

Mik Džeger i Loren Skot

 

foto: Profimedia

Iako su delovali kao veoma neobičan par, roker i dizajnerka bili su nerazdvojni i očito opsednuti jedno drugim. Frontmen Roling stonsa nazivao je Skotovu svojom "ljubavnicom i najboljim prijateljem", a mnogi su svedočili da je bilo magično posmatrati njihove plesove.

 

Tragična priča iza novog albuma Lejdi Gage: Umrla je u 19. godini, to je mojoj porodici ostavilo ožiljke

 

Međutim, čarolija je okončana kada je 2014. Loren pronađena mrtva - oduzela je sebi život bešenjem jer nije mogla da se nosi s poslovnim krahom koji je doživela.

 

Britani Marfi i Sajmon Mondžek

 

foto: Profimedia

Nakon nekoliko turbulentnih veza, glumica je u tajnosti stala na ludi kamen s Mondžekom. Samo tri godine kasnije, ona je preminula pod misterioznim okolnostima, a pet meseci kasnije i on je skončao na isti način! Istragom je utvrđeno da je Britani umrla zbog posledica zapaljenja pluća, anemije i korišćenja različitih lekova, dok je njen suprug navodno imao probleme sa srcem.

 

Slučaj se nastavlja: Smrt Britani Marfi nije slučajna

 

Njihove porodice i dalje postavljaju pitanja o tome šta je dovelo do njihovih smrti, a Britanin otac sumnja da su otrovani.

 

makonda-tracker