ostao je samo bol

Prerana smrt ih je razdvojila, ali nije ugasila ljubav: Najtragičnije priče u svetu poznatih (FOTO)

0

Oni imaju sve: uspeh u karijeri, slavu, novac, a uspeli su i da pronađu srodnu dušu. Ipak, kako je savršenstvo nedostižno u životu, nešto su morali da izgube. Sudbina je htela da to bude ono najvažnije: ljubav.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Predstavljamo vam pet najtužnijih ljubavnih priča koje su se završile smrću i slomljenim srcem koje i dalje krvari...

 

Tuga koja nikada ne prolazi: Pevači čije su karijere prekinute tragičnom smrću (FOTO)

 

Pirs Brosnan i Kasandra Haris

 

foto: Profimedia

Džejms Bond i bivša "Bondova devojka" zaljubili su se jedno u drugo i van velikog platna i venčali se 1980. Brosnan je usvojio dvoje Kasandrine dece i vaspitavao ih kao svoju, a potom su dobili i zajedničko dete.

 

Međutim, 11 godina nakon venčanja, Kasandra je preminula nakon borbe s rakom jajnika. Tu se nesreća za glumca nije završila: dok je snimao film "Novembarski čovek" u Beogradu 2013. godine, preminula je i njihova ćerka Šarlot.

 

Žena zbog čije tragične sudbine je Dino Merlin otpevao jednu od svojih najtužnijih balada: Evo kome je posvećena pesma Da šutiš

 

Džon Lenon i Joko Ono

 

foto: Profimedia

Iako je veza najpopularnijeg "bitlsa" i čuvene umetnice izazivala mnogo kontroverzi, jedno je sigurno: ona je bila čvrsta i puna strasti. Ipak, ovaj srećan brak okončan je na najstrašniji mogući način: obožavalac opsednut Lenonom pucao je u njega ispred njihovog stana u Njujorku 1980. godine.

 

Decenijama kasnije, Joko Ono i dalje se trudi da ljubitelji dobre muzike pamte čoveka njenog života...

 

makonda-tracker