Trebalo je, ali...

Oglasila se Seka Aleksić i otkrila pravi razlog: Zašto popularna pevačica i njen suprug Veljko nisu otišli na svadbu Aleksandre i Viktora Troickog? (FOTO)

1
Iako su Seka Aleksić i Veljko Piljikić bili na listi zvanica, ipak nisu prisustvovali venčanju Aleksandre Đorđević i Viktora Troickog... Pevačica je, međutim, objasnila o čemu se radi, i svi su odmah pomislili - da je to sasvim u redu.
foto: Instagram
foto: Instagram

Supruga slavnog tenisera Viktora Troickog druži se sa Sekom Aleksić, a čak su i poslovno sarađivale. Ipak, pevačica i njen suprug nisu se pojavili na najromantičnijem danu novopečenog bračnog para, a evo i zašto.

 

foto: Filip Plavčić

Aleksandra je moja dobra drugarica. Pojavila se u moja dva spota. Trebalo je da dođemo kod njih na svadbu, ali jednostavno sada beba ima prednost u odnosu na sve.

 

Baka je trebalo da pričuva Jakova tog dana, međutim ona se prehladila i mi nismo smeli da rizikujemo da to pređe na njega.

Njene reči su svi željno iščekivali: Tokom venčanja Aleksandra Đorđević je donela OVU odluku (FOTO)

 

foto: Stefan Jokić

Aleksandri i Viktoru želim sve najlepše i da i njhovo dete ugleda ovaj divan svet. Žao mi je što nismo mogli da prisustvujemo, ali videće i oni kad bude došla beba da ona diktira sve.

 

Beba odlučuje i to gde će biti njeni roditelji. Ja sam mama koja je od početka bila uz svoju bebu i zbog toga nisam ni želela pomoć bebisiterke", rekla je za Pink Seka Aleksić.

makonda-tracker