reči koje se pamte

Mnogi smatraju da je on krivac što Novak više nije broj 1 i da je njihovoj saradnji došao kraj: Beker se oglasio i postideo svet (FOTO)

0
Odnos između trenera i sportiste je specifičan, neuhvatljiv i neobjašnjiv, a to dokazuje i ova izjava Borisa Bekera
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prvi reket sveta, Endi Marej, trenutno je glavna tema u medijima. Naime, finale završenog Mastersa u sezoni između Mareja i Đokovića odlučivalo je i ko će godinu završiti kao prvi, a ishod je takav da Škot 2016. godinu završava kao prvi na listi profesionalnih tenisera sveta.


I dok mediji bruje o tome da Novak Đoković više nije teniski broj jedan, njegova supruga Jelena Đoković je hrabro progovorila o ovom periodu, a njene reči su izazvale pravu buru.

 

- Budite srećni. Ne zbog toga što je sve dobro, već zbog toga što možete videti dobre stvari u svemu.

 

Novak više nije teniski broj 1, a ona ima samo ovo da kaže: Jelena Đoković je svima održala lekciju o životu i sreći! (FOTO)

 

foto: Profimedia

Ovim povodom oglasio se i Boris Beker, trener Novaka Đokovića

 

Volela ga je kada nije bio slavan i bogat, završila je književnost, a jednom ga je čak OSTAVILA: Sve što niste znali o Kim, ženi Endija Mareja (FOTO)


- Novak je takmičar u duši. Kada bih morao da izaberem jednog igrača koji bi igrao za moj život, to bi bio Đoković. Toliko mu verujem!

 

Beker je ovim rečima potvrdio da bi i dalje stavio ruku u vatru za srpskog tenisera, iako su poslednjih šest meseci bili najteži tokom tri godine saradnje sa teniserom.

makonda-tracker