teški trenuci

Na ivici nervnog sloma: Glorija je izvršila samoubistvo, a druga pevačica grupe Flejm u potresnoj ispovesti otkriva pakao kroz koji je prošla

0
Arijana Katavić, udato Škorić, bila je druga pevačica grupe Flejm, uz Gloriju Sangare koja je pre nekoliko dana izvršila samoubistvo.
foto: You Tube Printscreen
foto: You Tube Printscreen

I Arijana je imala teške periode u svom životu.

 

Imala je čak osam operacija grudi, a u ispovesti koju je svojevremeno dala za magazin "Puls", otkrila je šokantne detalje.

 

Njene stihove smo 90-ih svi pevali: Sećate li se Arijane Katavić? Evo kako danas izgleda! (FOTO+VIDEO)

 

foto: Facebook Printscreen

Prva operacija je bila ugradnja implantata kako moje grudi ne bi bile smanjene nego ostale iste i da bi se rešili zdrastveni problemi koje sam imala sa žlezdama. Lekari su mi otkrili poremećaj na žlezdama zbog kojih su morali najpre da mi ugrade implantate koji će ih držati. Rekli su mi da će intervencija sa oporavkom trajati samo dva meseca. Posle prve operacije malo je reći da sam bila šokirana, jer sam izgledala kao da sam izašla iz horor filma. Premrla sam od straha. Moje grudi imale su nenormalno nepravilan oblik. Postajalo je sve gore i gore. Posle samo dva meseca usledila je nova operacija. Stavili su mi proteze koje su bile ogromne i koje mi uopšte nisu bile potrebene. Ožiljci i nepravilni oblici i dalje su bili tu. Konačna dijagnoza je bila da se zaštitna kapsula koju stvara organizam razlila i otišla u pazuh. Konci koji su mi sekli tkivo napravili su od mojih grudi hrpu mesa. Bila sam na ivici nervnog sloma. Doktor sa VMA mi je rekao da se implantati moraju vaditi. Ponovo sam bila na operacionom stolu. Operacija je trajala 4 sata. Posle osam meseci još jedna operacija. I taman kada sam se ponadala da je sve u redu, opet je došla komplikacija sa rezovima. Iz desne dojke je počela da mi curi neka tečnost. Osma operacija je bila poslednja", rekla je Arijana za "Puls".

 

Samo nekoliko dana pre samoubistva, Glorija je započela romansu: Ovo je dečko sa kojim je bila pevačica pre kobnog događaja (FOTO)

 

foto: Printscreen, Kurir

Podsetimo, Glorija Sangare, nekadašnja pevačica popularne beogradske pop grupe Flejm izvršila je samoubistvo

makonda-tracker