provod do zore

Prebrodili teške trenutke i stavili osmeh na lice: Đani i Slađa okupili estradu na proslavi krsne slave (FOTO,VIDEO)

0
Prošla nedelja bila je veoma teška za porodicu popularnog pevača, jer je njegova supruga Slađa morala da aboritira. Međutim, proslava krsne slave kod Radiše Trajkovića Đanija ipak je prošla više nego veselo, a brojne kolege sa estrade nisu odolele da ne zapevaju.

 

foto: Aleksandar Jovanović

Za to vreme muzika je tiho svirala. Goste su zabavljali Dragi Domić i Andreana Čekić, koje su Radiša i Slađa okitili evrima. Đani nije žalio para, već je kolegama za svaku pesmu davao po 100 evra.

 

foto: Aleksandar Jovanović


Malo li je na ovu oskudaciju", našalila se domaćica i iz novčanika izvadila "šuške", koje je potom stavila na harmoniku.

 

Za odličnu atmosferu pobrinuo se i Aca Lukas. Naime, kako to obično biva, gde god da se okupe, pevači bez mikrofona ne mogu. U trenutku kada je Aca otpevao svoj hit "Voliš li me" sve je podigao na noge, a dobio je i cveće koje mu se veoma dopalo. Ovaj video snimak objavila je njegova koleginica Ana Sević koju je pevač takođe oduševio. 


Nakon straha za život Đanijeva supruga saopštila tužne vesti: Nema bebe, abortirala sam

U jednom trenutku mikrofona se latio i domaćin i zapevao starogradske pesme. Veselje je trajalo do ranih jutarnjih sati.

 

 

 

makonda-tracker