provod do zore

Prebrodili teške trenutke i stavili osmeh na lice: Đani i Slađa okupili estradu na proslavi krsne slave (FOTO,VIDEO)

0
Prošla nedelja bila je veoma teška za porodicu popularnog pevača, jer je njegova supruga Slađa morala da aboritira. Međutim, proslava krsne slave kod Radiše Trajkovića Đanija ipak je prošla više nego veselo, a brojne kolege sa estrade nisu odolele da ne zapevaju.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevač Radiša Trajković Đani počeo je još juče da proslavlja krsnu slavu Aranđelovdan. S obzirom na to da su mu došli prijatelji iz zemlje i inostranstva, Đani je zakupio restoran nadomak Grocke.

 

foto: Aleksandar Jovanović

Gosti su počeli da pristižu oko sedam sati uveče, a pevač ih je kao pravi domaćin dočekao na vratima sa suprugom Slađanom, sinovima Milošem i Markom i najmlađom ćerkom Sofijom. Među prvima je došla Vanesa Šokčić, a za njom je ubrzo stigla i porodica Šaulić, Šaban i njegova supruga Goca. Oni su došli u društvu supružnika Darka Lazića i Ane Sević. Ipak, najveću pažnju privukli su Sonja i Aca Vuksanović.

 

Bila je prinuđena da abortira, ali nije dala bolu da je slomi: Đanijeva supruga u provodu samo 4 dana nakon drame (FOTO)

 

foto: Aleksandar Jovanović
foto: Aleksandar Jovanović

 

Slavska večera poslužena je čim su se zvanice udobno smestile.


Hvala vam, prijatelji, što ste došli, prijatna vam bila večera. Želim da pozdravim moju majku, koja večeras nije s nama jer radi zube, ima manekenka da bude", našalio se Đani.

Nastavak teksta, kao i fotografije i video snimke pogledajte na sledećoj strani. 

 

makonda-tracker