HOLIVUD U ŠOKU

Preživela je pravi PAKAO, a uspela je da nastavi dalje: Poznata glumica pričala o stravičnom seksualnom zlostavljanju koje je godinama trpela (FOTO)

0
Ešli Džad je sa celim je svetom podelila svoju tragičnu priču i pokazala kako se uhvatila u koštac sa svim nedaćama.

 

foto: Profimedia

U srednjoj školi pobedila je na manekenskom takmičenju osvojila dvomesečni ugovor za rad u Japanu. Ponadala se da će je ta prilika izvući iz bede i omogućiti novi početak. Međutim, za vreme putovanja bila je izložena nemoralnim ponudama menadžera zaduženog za organizaciju, a jedan maneken ju je pokušao naterati na oralni seks.

 

Unatoč svim nedaćama odlučila krenuti dalje, a jedan od njenih prioriteta bilo je obrazovanje. Diplomirala je na Univerzitetu u Kentakiju i se preselila u Holivud gde je ostvarila zavidnu karijeru. Ožiljke je godinama skrivala od javnosti, a tek je na nagovor tadašnjeg supruga Darija odlučila razotkriti svoju strašnu prošlost i na taj način rešiti se boli koja ju je izjedala od ranog detinjstva.

 

U knjizi je napisala i kako ju je sestra Viona motivisala da se prijavi na rehabilitaciju zbog prejedanja. Tamo se suočila sa svim bolnim sećanjima iz života.


Težak život britanske glumice: Živimo svaki dan kao da je poslednji 

 

Preživela sam seksualno zlostavljanje, silovanje i incest. Blagoslovljena sam jer su mi 2006. osobe koje su proživele isto pomogle u oporavku… Leto 1984. je bilo bolno. Jedna me odrasla osoba dva puta silovala, dok me druga odrasla osoba neprestano zlostavljala, a jedan je muškarac pritom sve posmatrao (sada znam da je to bilo zato jer mu je bio potreban svedok, neko ko će potkopati moj iskaz u slučaju da odlučim sve prijaviti)", napisala je svojevremeno na društvenim mrežama.

 

foto: Profimedia

 

Ešli tvrdi da i dalje pati od depresije i objašnjava da je odlučila potražiti pomoć u rehabilitacijskom centru u Teksasu. Terapije su joj pomogle da dođe do potisnutih sećanja na incest u detinjstvu, iako nije napisala koji ju je član porodice zlostavljao.

makonda-tracker