HOLIVUD U ŠOKU

Preživela je pravi PAKAO, a uspela je da nastavi dalje: Poznata glumica pričala o stravičnom seksualnom zlostavljanju koje je godinama trpela (FOTO)

0
Ešli Džad je sa celim je svetom podelila svoju tragičnu priču i pokazala kako se uhvatila u koštac sa svim nedaćama.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američka glumica, koja se proslavila holivudskim hitovima "Kolekcionar" i "Dvostruka opasnost", početkom godine postala je UN-ova ambasadorka dobre volje. Ipak, iza lepog lica, uspešne karijere i političkog angažmana krije se jedna sasvim druga osoba koja je u životu prošla pravi pakao.

 

Epli je 2011. godine objavila knjigu o svom životu naziva 'All That Is Bitter and Sweet', a u njoj je otkrila kako je više puta bila žrtva seksualnog nasilja. Zlostavljao ju je stariji čovjek dok je bila dete, silovana je kao tinejdžerka, a bila je i žrtva seksualnog nasilja od strane rođaka čijeg se imena prisetila tek nakon psihoterapije.

 

Glumičini roditelji razveli su se kada je imala samo četiri godine, a već sa sedam godina postala je depresivna. Ubrzo je po prvi put postala žrtva zlostavljanja, a kada je za isto ispričala svojim bližnjima, niko joj nije verovao.

 

Da li će ovo preživeti? Još jedna tragedija koja je zadesila Selin Dion 

 

Od malena je bila izložena seksualnim eskapadama svoje majke Naomi, kao i njenim fizičkim obračunima s brojnim partnerima. Naomi je imala i pištolj pa se Ešli sa oružjem igrala od malih nogu, a čak se i okušala u ruskom ruletu. Do svoje osamnaeste godine promenila je čak trinaest škola pa se osećala nepoželjno i nevoljeno.

 

Nastavak teskta i fotogradija pogledajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker