Srećna i zaljubljena

Lidija Vukićević priznala: Muškarac ne treba da bude lep, već da poseduje OVE osobine!

0
Lidija Vukićević važi za jednu od najlepših i najzgodnijih glumica na domaćoj sceni, a nakon što je nedavno priznala da uživa u ljubavi, tokom gostovanja u jednoj emisiji rešila je da otkrije koje to osobine muškarac mora da poseduje da bi osvojio njeno srce
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Naime, tokom gostovanja u emisiji Sanje Marinković, Lidija je priznala da je zaljubljena, otkrivši tom prilikom šta je to što je najviše privlači kod muškaraca, kao i koje njihove osobine najviše ceni.

 

- Muškarac ne treba da bude lep. On treba da bude šarmantan, dominantan, preduzmljiv, tačan... Ne sme da se da, da ga žena polomi, da bi uvek držao neku tenziju... Da uvek tinja to neko toplo-hladno. Niko neće brata ni sestru, to nam ne treba. Ja bih uvek da sam zaljubljena. Meni je to najlepše osećanje, mogu sve da uradim tada, svi su mi divni, sve mi je lepo - rekla je Lidija u emisiji "Magzin In" i dodala:

 

- Meni je ljubav pokretač, uvek glasam za ljubav - bila je jasna glumica.

 

Njena tajna ljubav i tiha patnja: Lidija Vukićević otkrila ko je bio muškarac njenog života (FOTO)
 

- Sve komplimente sam dobila u životu. Imaš lepu kosu, zube si, lepa pametna. Da budem sociolog, rekli su mi da umem da slušam, to su mi drugarice rekle, eto to mi je najdraži kompliment - rekla je Lidija i dodala da joj je drago kada dobije kompliment na račun izgleda njenih sinova.

 

Lidija Vukićević retko govori o svom privatnom životu, ali ovog puta je napravila izuzetak: Priznajem, zaljubljena sam!

 

- Ono što mi je najbitnije je što oni imaju sadržaj, oni su ličnosti, a to što su zgodni... To je moj najveći uspeh, najponosnija sam na njih - priznala je Lidija.

 

foto: Instagram

 

makonda-tracker