neće odustati od proširenja porodice

Drugi pobačaj joj je slomio srce: Slađa Alegro potvrdila loše vesti

0
Samo nekoliko dana otkako je u javnosti saopštila da je u drugom stanju, a zatim i otkazala sve nastupe, pevačica Slađa Vujičić, bivša članica grupe Alegro bend, doživela je spontani pobačaj.

 

foto: Damir Dervišagić

 

Slađa nije bila u mogućnosti da razgovara, ali je u SMS-u potvrdila da je izgubila bebu.

 

- Jeste, istina je, ako mislite na ponovni spontani. Samo vas zaista molim za razumevanje, ovog puta neću davati nikakve dalje informacije. Hvala unapred - poručila je Slađa.

 

Podsećanja radi, Slađa je prošle godine ostala u drugom stanju i nakon dva meseca izgubila bebu, što ju je veoma pogodilo.

 

Tužna ispovest i teško detinjstvo Nikole Rađena: Oca sam retko viđao i zbog toga me je njegova smrt veoma pogodila

 

- Osećate se jadno, teško je to opisati u nekoliko rečenica. Kada vam se dogodi takva stvar, jedino što možete da pomislite je da je došao kraj i vašeg života. Kao da umirete. Pomišljate: „Sada ću da se obesim i doviđenja. Imala sam bezgraničnu podršku mojih najbližih. Rešila sam da ne želim da se predam. Da moram da podignem glavu i nastavim dalje. To je jedino rešenje. Od toga što ćete da se zatvorite u sobu ništa nećete dobiti. To nije dobro. Ne samo za vas nego i za ljude oko vas koji vas vole. Sve što se dešava morate da prihvatite i da idete sa glavom gore. Da sve stoički iznesete - izjavila je tada pevačica.

 

Ona i njen suprug su u januaru ove godine stali na ludi kamen, a od proširenja porodice neće odustati.

makonda-tracker