iskreno o razvodu roditelja

Tužna ispovest i teško detinjstvo Nikole Rađena: Oca sam retko viđao i zbog toga me je njegova smrt veoma pogodila

0
Proslavljeni srpski vaterpolista Nikola Rađen, koji je prošle godine doživeo veliki peh kada je pao na doping testu, konačno je nastavio sa svojim životom - uzdignute glave. Međutim, put do uspeha nije bio nimalo lak, a on je otvorio dušu i otvoreno progovorio o najtežim trenucima.
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Godinu dana Rađen je bio u medijskoj izolaciji, posvetio se porodičnim obavezama, upisao fakultet i započeo karijeru u jednoj agenciji koja štiti interese sportista. Srećne vesti stigle su nakon žalbe sudu u Lozani. Sud za arbitražu u sportu saopštio je da je doneo odluku kojom se trofejnom srpskom vaterpolisti Nikoli Rađenu, preinačuje kazna zbog korišćenja kokaina. Bivši reprezentativac Srbije imaće pravo nastupa od 17. februara 2017. godine. 


Nikola Rađen podelio radosne vesti: Vraćam se mnogo iskusniji (VIDEO)

 

Nikola je nedavno prvi put otvoreno govorio o teškom odrastanju i priznao da mu je roditeljska ljubav i te kako falila tokom života.

 

Vaterpolo sam počeo da treniram sa deset godina. Imao sam teško detinjstvo i jednu specifičnu situaciju što se tiče odnosa u mojoj porodici. Ipak, to me nikada nije sprečavalo da se okrenem sportu i da nastavim da treniram vaterpolo. Kroz te osetljive godine vaterpolo i sport su me vaspitavali i oblikovali", priseća se Rađen koji je sa sedamnaest godina počeo da igra za vaterpolo klub Partizan.

 

Prvih šest meseci nisam uspeo da se snađem. Trebalo mi je vremena da se adaptiram na Beograd. Ipak, kasnije kada sam se navikao bilo mi je mnogo lakše. Krenuo da igram za prvi tim i tada je usledio i poziv za A reprezentaciju. Srećan sam jer mi nikada niko nije poklonio uspeh, već sam se sam borio i trudio", kaže Nikola.

 

Početak profesionalne karijere i velikih uspeha doneo mu je i sreću na privatnom planu.


Kada sam ušao u reprezentaciju, oženio sam se Anom. Dobili smo dete, i te 2009. godine smo postali svetski prvaci u vaterpolu. Mnogo dobri rezultati, mnogo velike stvari, ali ja u tom trenutku kao da nisam ni znao šta sam uradio i postigao u životu, onda mi se desio peh koji je obeležio moju prethodnu godinu", kaže Rađen

 

foto: Luka Šarac


Nikola Rađen otkrio: Planiramo proširenje porodice (FOTO)


Nakon što je potpisao ugovor sa klubom iz Grčke, gde je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom, pa se čak i njegova porodica preselila za Atinu, desile su se tužne stvari u Nikolinom životu. Početak 2016. godine bio je posebno težak za njega jer mu je tada umro otac.

 

Nastavak Nikoline ispovesti pročitajte na sledećoj strani. 

 

makonda-tracker