Dvodnevna proslava rođendana

Iznenađenje u Majamiju: Svi detalje rođendanskog slavlja Lepe Brene (FOTO)

0
Folk diva Lepa Brena ove godine obeležila je dan svog rođenja na dva kontinenta, najpre u Sarajevu a potom u Americi, gde je posle žurke koju joj je priredio suprug Slobodan Boba Živojinović nastavila da se omara, uživajući u pažnji kojom je on obasipa.
foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Posle velikog spektakla u Sarajevu gde je u Zetri na svoj rođendana, 20. oktobra, dobila Nagradu za životno delo od kompanije Avaz, folk diva Lepa Brena (56) uputila se do Majamija.

 

Lepa Brena: Nikad nisam sumnjala u sebe

 

Kako je kročila na američko tlo, dočekao ju je njen suprug Slobodan Boba Živojinović i rođendansko slavlje moglo je da se nastavi. Međutim, iznenađenje je usledilo tek nekoliko sati posle toga. U domu koji Živojinovići, nekadašnji teniser priredio je svojoj supruzi intimno rođendansko slavlje. Žurka za dvoje podrazumevala je tortu sa svećicama, ali i brojne poklone. Pevačica se brzo raskomotila i u toplini svoga američkog doma sa suprugom Bobom posvetila se otvaranju darova.

 

foto: Privatna Arhiva

- Rođendane sam čitavog života slavila na bini, sa publikom, tako da sam navikla da ga dočekam sa pesmom. Ovaj ću pamtiti po prepunoj Zetri i Nagradi za životno delo, prvoj ove vrste koju sam dobila do sada. Slavlje sam nastavila u Americi sa Bobom i to još od aerodroma, pa smo u tom stilu i nastavili. Još otvaram poklone - poručila je za Story iz Amerike folk zvezda, a potom dodala:

 

Zbog ovoga se svi dive njihovoj ljubavi: Boba Živojinović priredio nezaboravno iznenađenje Lepoj Breni na aerodromu (FOTO)

 

- Meni je svaki dan poseban na svoj način. Rođendani postanu potpuno sporedni kada dobijete decu i shvatite koliko se ona raduju svojim proslavama. Inače, svoj ne volim, a ni sama ne znam zašto. Možda zato što mi je negde podsvesno svaka Nova godina kao kazna. Zbog profesije kojom se bavim, često sam u prilici da slavim i kad mi nije do toga. Organizovana sam, ali i veoma spontana. Volim da se zabavim kad osetim potrebu za tim jer srce ne možeš da nateraš da bude veselo i srećno. A što se prolaznosti života i vremena tiče, još nisam stigla da o tome razmišljam.

 

foto: Privatna Arhiva

 

makonda-tracker