slavlje u americi

Zbog ovoga se svi dive njihovoj ljubavi: Boba Živojinović priredio nezaboravno iznenađenje Lepoj Breni na aerodromu (FOTO)

0
Folk diva pre nekoliko dana proslavila je 56. rođendan, a nakon završenih poslovnih obaveza otputovala je u Majami, gde ju je dočekalo veliko iznenađenje od supruga.
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Lepa Brena i Boba Živojinović važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a 7. decembra obeležiće 25 godina harmoničnog braka. 

 

Iako će ove godine proslaviti srebrnu svadbu, Brena i Boba zaljubljeni su kao prvog dana, a jedno drugo ne prestaju da obasipaju ljubavlju i pažnjom.


Lepa Brena otkriva detalje predstojećeg slavlja: Srebrna svadba nije mala stvar (FOTO)

 

Folk zvezda je nakon brojnih poslovnih obaveza otputovala na zasluženi odmor u Majami gde trenutno boravi njen suprug, a on nije propustio priliku da svojoj lepšoj polovini priredi iznenađenje za pamćenje.

 

Čim je sletela, Lepu Brenu je na aerodromu dočekalo mnoštvo šarenih balona sa natpisom "Srećan rođendan", a slavlje je nastavljeno u njihovom domu u Majamiju, gde su uz crvene ruže, šampanjac i naravno osmehe obeležili ovaj važan datum. 

 

My happy day❤️????????????????

A photo posted by Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) on

 

Hvala vam svima na cestitkama,neizmernoj ljubavi i podrsci????????????????????

A photo posted by Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) on

Iznenađenje za najbolju mamu u ponoć: Lepa Brena dočekala svoj rođendan uz sinove (FOTO)

 

Hvala vam svima na čestitkama,neizmernoj ljubavi i podršci", napisala je pevačica na Instagramu. 

 

 

 

 

 

makonda-tracker