Posle toliko vremena

Marija iz Žikine dinastije se vratila posle 30 godina: Sada joj je lakše da govori o najintimnijem trenutku koji je zabeležio ovaj kultni film (FOTO)

0
Nakon toliko godina, svi i dalje pamte poznatu ljubavnu priču o Mariji i Bobi, a poznata glumica Rialda Kadrić je nedavno otkrila šokantne detalje.
foto: YouTube/Printscreen
foto: YouTube/Printscreen

Rialda Kadrić, koju pamtimo po nezaboravnoj ulozi Marije u Žikinoj dinastiji, se nakon velikog uspeha potpuno povukla iz javnosti. Lepšu glumicu nismo imali prilike da vidimo čitavih 30 godina, no nedavno je otkrila razloge svog odlaska, ali i povratka.

 

1886 godine sam otišla u London i vratila se tek nedavno. Ovaj grad sitgurno nije isti, ali mi u ovom trenutku daje jednu istraživačku mogućnost, a to je da dođem u jedan grad i da mnogo toga ponovo otkrivam", rekla je Rialda u emisiji 150 minuta. 

Njega ne biste prepoznali: Gde su i kako danas izgledaju Marija i Boba iz "Ludih godina"? (FOTO)

 

 

Na pitanje zašto je donela jednu tako važnu odluku da ode, Rialda je odgovorila.

 

Radoznalost, mladost, studije svetske književnosti koje su mi približile svet, ali su me i isprovocirale da otkrivam nove stvari i da otkrivam sebe. Sa željom odlaska je vezana i fantazija, a za mene je to bio Pariz.

Ipak, Rialda je nakon toliko godina otkrila mnoge detalje sa snimanja popularnog filma Lude godine, a smatra da priča o Bobi i Mariji postoji i danas.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker