žikina dinastija

Njega ne biste prepoznali: Gde su i kako danas izgledaju Marija i Boba iz "Ludih godina"? (FOTO)

3

Glumica koja je igrala lik Marije odavno ne živi na prostorima nekadašnje Jugoslavije, a pored "Bobe" ste možda prošli više puta i niste ga prepoznali...

foto: YouTube/Printscreen
foto: YouTube/Printscreen

Gotovo da ne postoji osoba koja je odrasla u nekoj zemalja bivše SFRJ koja nije gledala filmove o mladom paru koji se bori za svoju ljubav uprkos brojnim preprekama. Dopadali vam se filmovi iz ovog serijala ili ne, jedno je sigurno: upamtili ste osmehe Marije i Bobe, nezaboravnih likova jugoslovenske kinematografije.

Sećate li se devojčice iz filma "Mrtav 'ladan"? Evo kako ona danas izgleda (FOTO)
 


Ulogu Marije igrala je Rialda Kadrić, koja je neočekivano dobila ovu rolu umesto, danas legendarne, Sonje Savić. Mlada glumica se, međutim, odrekla mogućih uspeha i glumačke karijere, pa se devedesetih godina prošlog veka preselila u London, gde je izvesno vreme radila kao voditelj Glasa Amerike.
Danas ona izgleda ovako.
 

 

Vladimir Petrović, glumac koji je igrao lik Bobe, rođeni je Beograđanin i i danas živi u srpskoj prestonici. Ima dvoje dece i bavi se marketingom, a jednom prilikom je izjavio da upravo zbog "Ludih godina" nije upisao glumu: ugovorom je bio vezan za ove filmove, a u to vreme studenti glume nisu smeli javno da igraju. Iako je igrao jedan od najprepoznativijih likova našeg filma, toliko se promenio da ga ljudi danas uglavnom ne prepoznaju - sve dok mu ne čuju glas.

Kako danas izgleda Žade iz serije Zabranjena ljubav (FOTO)

Evo kako danas izgleda Vladimir.
 

Naxi radio, foto: Promo, Naxi radio

 

makonda-tracker