Dragana Mirković: Party za mog naslednika

0
Tradicionalnu proslavu rođendana svojih klinaca: Marka i Manuele, folk zvezda Dragana Mirković svake godine upriliči na drugačiji, ali uvek inovativan način, u čemu ima nesebičnu podršku svog supruga Tonija Bijelića.

Tako je ovoga puta nedavnu proslavu devetog rođendana svog sina Marka priredila u jednoj bečkoj kuglani, gde su se mališani ludo zabavljali, dok je samo dva dana kasnije u svom domu ugostila svoje i porodične prijatelje svog muža Tonija Bijelića. U skladu sa funkcijom kreativnog direktora, koju obavlja na DM SAT TV, Dragana je na originalan način priredila nezaboravan party, koji će njen sin zauvek pamtiti.

- Klinci su se najviše obradovali partyju u kuglani, gde smo ih ostavili da se sami zabavljaju. Obaranje čunjeva, klopica i sokići držali su ih nekoliko sati u divnom raspoloženju. Razdragano su se družili sve do kasnih večernjih sati – rekla je za Story folk zvezda koja je sinu za rođendan kupila bubnjeve, a budući da ih i sama svira, još od perioda kada je snimala film Slatko od snova, odmah mu je održala prve časove.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker