Ivana Jordan: Ljubav u ritmu tanga

0
Pop pevačica Ivana Jordan emotivno spokojstvo pronašla je u vezi sa mladim menadžerom Dušanom Antonijevićem, s kojim se zbližila krajem prošle godine na snimanju spota za numeru Tango
Foto: Bojan Stanić
Foto: Bojan Stanić

Srce pop pevačice Ivane Jordan pre nekoliko meseci osvojio je Dušan Antonijević, menadžer u domaćem predstavništvu kompanije Coca-Cola. Iako se poznaju od ranog detinjstva, emotivne varnice sevnule su među njima tek u drugoj polovini 2009. godine, tačnije, na snimanju pevačicinog spota za numeru Tango, u kojem Antonijević ima glavnu mušku ulogu. Jordanova i on u spotu imaju nekoliko zavodviljiih scena plesa, tokom kojih je i članovima ekipe koja je snimala video-klip bilo jasno da će nove partnere na podijumu u budućnosti spajati i nešto više od odigranog tanga, čiji im je ritam na trenutke spajao dlanove pred kamerama. Paralelno sa rastom slušanosti pesme Tango, naslovne numere sa istoimenog albuma u izdanju PGP RTS-a, i partneri iz spota postajali su sve prisniji, a plavokosa pevačica srećna je i ispunjena na emotivnom planu kao nikada pre. Ljubav sa Dušanom čini da se tridesetdvogodišnja umetnica oseća energičnom i spremnom za upuštanje u nove poslovne izazove koji je očekuju na proleće.

- Nikada nijednu vezu nisam predstavljala u javnosti, pa će tako biti i ovoga puta. Smatram da to što sam ispunjena u emotivnom životu nema nikakvog presudnog značaja za moju karijeru jer želim pre svega da me ljudi gledaju kroz prizmu profesije kojom se bavim. Virtuelna popularnost koja se plasira putem medija nije isto što i realna popularnost nečije muzike i rada. Postoji mnogo osoba koje po svaku cenu grade karijeru na ličnom marketingu. Pričaju o svom privatnom životu i zahvaljujući tome mnogi čuju za njih, ali ne održe nijedan ozbiljan koncert, niti ostave za sobom muzički trag – kaže za Story Ivana koja će 15. marta održati koncert u Pozorištu na Terazijama. Ipak, za nju je numera Tango mnogo više od obične pesme, s obzirom na to da ju je upravo ona zbližila sa Dušanom, s kojim se poslednjih godina samo slučajno susretala. Međutim, svi ti susreti donedavno nisu bili dovoljni da se među njima rasplamsaju strasti zaključane u njihovim srcima još u ranoj mladosti.

- Tango se ovde javlja više kao filozofija života i način razmišljanja. Stapanje dva koncepta, ženske senzualnosti i muške discipline, poput vojničkog marša jeste čarolija tanga, čarolija života, kao i mog novog albuma, na kojem se stapaju mnogi žanrovi zaokruženi mojim stilom. Pored tih toplih boja koje oslikavaju ljubav, strast, motivaciju i borbu, na albumu se kroz tekstove provlači i duhovni momenat. To je taj trenutak među zvezdama. Dakle, spoj našeg plesa kroz život i težnja duše ka nebesima, ka pronalaženju smisla i otkrivanju svojih snova – zaključuje Ivana koja je sa Dušanom nedavno provela nekoliko romantičnih dana u Lisabonu.

 

Nikola Rumenić

 

 

makonda-tracker