iskrena

Lepa Hurem je konačno progovorila o mračnoj prošlosti: Istina je da sam zbog depresije pokušala da skočim sa balkona (FOTO)

0
Njen put do slave bio je trnovit podjednako kao i njen životni put! Život Merjem Uzerli, koju pamtimo po sjajnoj ulozi u seriji Sulejman Veličanstveni zaista liči na film.

 

 

Depresija je vodila samoubistvu

 

Glumica je kroz suze objašnjavala kroz šta je sve prošla kao i da je u tom trenutku kao jedini izlaz videla samoubistvo.

 

Istina je da sam zbog depresije pokušala da skočim sa balkona svoje hotelske sobe, ali su me u poslednjem trenutku sprečili u tome. Bilo je strašno. Jednostavno sam želela da okončam sve. Da budem uništena, da umrem, htela sam da se ubijem kako bih se konačno oslobodila", istakla je.

Ceo svet se pita ko je on: Ovaj anonimni momak je osvojio srce prelepe Merjem Uzerli (FOTO)

 

Hurem je otkrila i to da ju je bivši verenik terao na abortus jer njemu još jedno dete ne treba.

 Rekao mi je: Ja već imam dvoje svoje dece i treće mi ne treba. Moraš da abortiraš! Uostalom, zar ne misliš da je tako najbolje za oboje. Pomisli samo šta će novine pisati. Reći će da si napustila seriju zbog trudnoće, da si lagala. Ova beba će sve upropastiti. Abortiraj, to danas svi rade! - bila je iskrena Hurem.

 

Hurem se u februaru 2014. godine porodila i na svet doneća ćerkicu Laru. Tada joj se ceo život okrenuo na bolje. Ona je bila ceo njen svet.

 

 

Glumica je napustila seriju "Sulejman Veličanstveni" pred sam kraj, što je razbesnelo gotovo sve njene kolege. Međutim, ona je saopštila da je "pregorela" i potom se vratila u Nemačku da podiže Laru.

 

Merjem Uzerli podelila sa javnošću prvu fotografiju ćerkice Lare!

 

Danas glumica izgleda bolje nego ikad, a planovi za budućnost se samo nižu.

 

 

Mršajija je nego ikad, što duguje treninzima i zdravoj ishrani.

makonda-tracker