iskrena

Lepa Hurem je konačno progovorila o mračnoj prošlosti: Istina je da sam zbog depresije pokušala da skočim sa balkona (FOTO)

0
Njen put do slave bio je trnovit podjednako kao i njen životni put! Život Merjem Uzerli, koju pamtimo po sjajnoj ulozi u seriji Sulejman Veličanstveni zaista liči na film.

 

 

Problemi je i dalje prate

 

Nakon prvih snimljenih epizoda, shvatila je da joj se ta uloga i te kako dopada. Bila je sve bolja. Honorar je od minimalnog počeo da raste, a popularnost je polako počela da se oseća. Uloga hrabre, ali surove sultanije uskoro ju je dovela do samog vrha zvezda u Turskoj.

 

Sultanija Hurem je mama lavica: Sa bivšim pred bankrotom, uplašena za ćerku uradila je nešto što će joj promeniti život (FOTO)

 

Tada su ujedno počeli i ozbiljni problemi. Hurem nije umela da se nosi sa tolikom popularnošću, a sve više je osećala pritisak od strane javnosti i fanova. U tom periodu, počela je i da se goji, te nije mogla da kontroliše težinu. Sve to dovelo je do toga da bude veoma nesigurna u sebe. Dok su je mnogi obožavali, ona je sebe mrzela.

 

Vest koja je šokirala turske medije: I sultanija Hurem staje na ludi kamen? (FOTO)

 

Uskoro je pala na šarm lepog plejboja, Turčina Kana Ateša, koji ju je zaveo kao i desetine devojaka pre nje. Iako je već tada znala da je na lošem glasu, Merjem se prepustila strastima i uskoro zatrudnela. Tada je počeo pakao.

 

 

Hurem je u ispovesti za turski "Hurijet" otkrila da je u trenucima očaja pomišljala da se ubije, što je i pokušala one noći kada su se dodeljivale prestižne televizijske nagrade u Antaliji.

 Po prijemu na kliniku u Berlinu, bila sam u veoma lošem stanju. Prvo su me lečili hemijskim, a zatim i homeopatskim lekovima. Kan je sve vreme bio uz mene, ali kada sam saznala za trudnoću, sve se promenilo", rekla je Hurem i dodala da ju je Kan odmah odbacio i rekao joj da abortira, a ona je u vrhuncu očaja pokušala da se ubije.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker