iskrena

Lepa Hurem je konačno progovorila o mračnoj prošlosti: Istina je da sam zbog depresije pokušala da skočim sa balkona (FOTO)

0
Njen put do slave bio je trnovit podjednako kao i njen životni put! Život Merjem Uzerli, koju pamtimo po sjajnoj ulozi u seriji Sulejman Veličanstveni zaista liči na film.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Rođena je pre 33 godine u Nemačkoj, od oca Turčina i majke Nemice. Nakon završene glumačke akademije, dugo nije mogla da nađe posao u struci, ša je za život zarađivala radeći u jednom kol centru, kao konobarica, prodavačica, delila čokolade u kostimu Deda Mraza, dakle, radila je sve što su joj ponudili kako bi preživela.

 

Turbulentni ljubavni život prelepe Hurem: Glumica hrabro obrisala svaki trag njegovog postojanja! (FOTO)

 

I nije odustajala od toga da jednog dana postane glumica.

Čak i kada je sumnjala u sebe i kada nije imala sredstava za život, a kako je i sama priznala, bilo je takvih momenata, Merjem je želela da glumi.

 

 

Uloga sultanije Hurem došla je sasvim slučajno. Od prijateljice koja ju je pozvala kada je saznala za kasting. Uslov je bio da dođe u Tursku, a kako glumica tada nije dobro govorila ovaj jezik, osećala je veliki pritisak. Takođe, nije verovala da će ova serija uopšte opstati. 

Da će to biti posao decenije nije mi bilo ni na kraj pameti. Naprotiv, mislila sam da serija neće trajati ni šest nedelja. Prve večeri po dolasku posmatrala sam Istanbul stojeći na balkonu svoje sobe", rekla je svojevremeno glumica.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker