neodoljivo

Nikad nije želela da bude poznata: Mala Helena je porasla, ali je i danas prava lepotica i pametnica! (FOTO)

1
"Simpatija je... Pa, to je se mnogo voli... I ti onda ne možeš da odbiješ tu ljubav. Prosto možeš da padaš u nesvest od ljubavi! Eto tako", naučila nas je Helena pre nekoliko godina u čuvenoj emisiji "Kefalica".
foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Mnogo mališana objašnjavalo nam je svoj način neke sasvim obične pojmove s kojima se susrećemo svakog dana i zasmejavalo nas, ali je najpoznatija ostala malena Helena Jakovljević.

 

Snimci Helene kako objašnjava šta su ljubomora, dijeta i nervoza imali su na stotine hiljada pregleda, a onaj u kojem imamo priliku da vidimo njenu definiciju simpatije uskoro će premašiti tri miliona pregleda na sajtu YouTube.

 

Ogromna transformacija jedne od najvoljenijih Zvezda Granda: Sigurni smo da se sećate Bucke - ali je danas verovatno ne biste prepoznali! (FOTO)

 

Međutim, iako je stekla ogromnu pažnju medija i neočekivanu popularnost, Helena je tada rekla da želi da postane doktorka kad poraste.

 

Sada je, kao učenica petog razreda, dobila priliku da zaigra u ostvarenju "Ime: Dobrica, prezime: nepoznato", i to rame uz rame s velikim imenima kao što su Slavko Štimac, Bogdan Diklić, Mirjana Joković i Hana Selimović.

 

makonda-tracker