neodoljivo

Nikad nije želela da bude poznata: Mala Helena je porasla, ali je i danas prava lepotica i pametnica! (FOTO)

1
"Simpatija je... Pa, to je se mnogo voli... I ti onda ne možeš da odbiješ tu ljubav. Prosto možeš da padaš u nesvest od ljubavi! Eto tako", naučila nas je Helena pre nekoliko godina u čuvenoj emisiji "Kefalica".
foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Mnogo mališana objašnjavalo nam je svoj način neke sasvim obične pojmove s kojima se susrećemo svakog dana i zasmejavalo nas, ali je najpoznatija ostala malena Helena Jakovljević.

 

Snimci Helene kako objašnjava šta su ljubomora, dijeta i nervoza imali su na stotine hiljada pregleda, a onaj u kojem imamo priliku da vidimo njenu definiciju simpatije uskoro će premašiti tri miliona pregleda na sajtu YouTube.

 

Ogromna transformacija jedne od najvoljenijih Zvezda Granda: Sigurni smo da se sećate Bucke - ali je danas verovatno ne biste prepoznali! (FOTO)

 

Međutim, iako je stekla ogromnu pažnju medija i neočekivanu popularnost, Helena je tada rekla da želi da postane doktorka kad poraste.

 

Sada je, kao učenica petog razreda, dobila priliku da zaigra u ostvarenju "Ime: Dobrica, prezime: nepoznato", i to rame uz rame s velikim imenima kao što su Slavko Štimac, Bogdan Diklić, Mirjana Joković i Hana Selimović.

 

 

foto: Youtube Printscreen

Iako malo jedanaestogošnjaka dobija ovakvu priliku, Helena i dalje ne želi da bude poznata - iako joj se posao glumca dopada, slava joj nimalo ne prija.

 

foto: Youtube Printscreen

Da li je prepoznajete? Ovako je naša popularna pevačica izgledala kada je imala tri godine!

 

Zato je ona za Mondo otkrila da će jednog dana biti veterinar jer obožava životinje! Štaviše, njen odani kuca Ogi je s njom zaigrao u ovom filmu, a ona ponosno kaže:

To je moj Ogiša!"

 

 

makonda-tracker