javni apel

Nestala je bez traga i glasa: Rijanina alarmantna poruka podigla svetske zvezde na noge (FOTO)

0
Rijana je putem društvenih mreža apelovala na javnost da pomognu u potrazi za jednom od njenih plesačica, koja je nestala u nedelju ujutru.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Širlin Kvigli iz Nju Džersija sarađivala je sa Rijanom na nekoliko njenih nastupa i spotova, a plesala je i za Bijonse, Misi Eliot i Džejmija Foksa.

 

- Ova prelepa duša i moja bivša plesačica je nestala. Srce me boli samo kad pomislim koliko je ovo teško svima koji je vole. Ako ju je neko video ili ima ikakve informacije o njoj, javite se policiji - napisala je Rijana na Instagramu.

 

Širlin, koja radi kao profesor plesa na Menhetnu, poslednji put je viđena u Njujorku kako ulazi u autobus. Nije poznato kuda je otišla.

 

Volela bih da nisam sama na ovom svetu: Životna drama pevačice kojoj su u nevolji svi okrenuli leđa

Njen otac rekao je da ga ona obično zove svakog dana oko šest popodne, a kada ga nije pozvala on se zabrinuo. Njen mobilni telefon kasnije je pronađen u prodavnici venčanica, otkrila je policija. Nije jasno zašto je ona posetila tu prodavnicu.

 

Pamtimo je kao Skali iz Dosijea X: Kajem se što sam je to zamolila, sada je nema a otišla je čuvajući tu tajnu... (FOTO)

 

Njena porodica rekla je policiji da ne veruju da je Širlin planirala da se uda, te da je ona veoma religiozna i živi u celibatu. Navodno nije bila u vezi. Prijatelji kažu da se plesačica čudno ponašala poslednjih nekoliko dana pred nestanak i da im je slala bizarne poruke.

makonda-tracker