priča koja je zaintrigirala svet

Misterija u Borči zaintrigirala i filmadžije: Holivud snima film o životu pokojne Jelene Marjanović?

0
Misteriozno ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović zainteresovalo je najveće svetske producente. U Holivudu bi dogodine moglo da otpočne snimanje filma, inspirisanog životom srpske Lore Palmer.
foto: Youtube Printscreen

 Najvažnije bi mi bilo da profil Jecine ličnosti, sa svim vrlinama koje su je činile izuzetnom, bude prikazan u što realnijem svetlu. Već nekoliko pisaca s kojima sam se susretao pokazalo je interesovanje da napišu knjigu o mojoj supruzi. Znam da je ovaj slučaj zanimljiv mnogima jer se ovako nešto nikada nije desilo. Meni nije do glume i filmskog platna, već da se sazna ko je Jeleni oduzeo život, a Jani pravo da odrasta uz majku. Izgubio sam sve na svetu i naravno da je sada za mene značajno sve što ima veze s njenim životom i radom", rekao je Zoran Marjanović za Kurir.

Pune usne i prodoran pogled učinili su je jednim od najuspešnijih srpskih modela: Sestra pokojne Jelene Krsmanović Marjanović lepotom osvaja svet (FOTO)

 

Prema našim saznanjima, film neće biti visokobudžetni, tako da teško da će u njemu zaigrati imena poput Leonarda Dikaprija, Toma Kruza ili Dženifer Aniston. Realno je očekivati da se glumci izaberu na kastingu, a ekipa Kurira se potrudila da olakša budući posao rediteljima i unapred podeli uloge Marjanovića po svom nahođenju.

 

Za Jelenu konkurišu dve glumice: Kira Najtli ili Sandra Bulok. Na Zorana likom najviše podseća Robert Karlajl iz Škotske, koji je svetsku karijeru izgradio na ulogama negativaca, dok bi za njegovog brata Miloša bio idealan Gustaf Skarsgord iz serije „Vikinzi“. U ulozi Zorice Marjanović briljirala bi legendarna Keti Bejts, dok bi njenog supruga maestralno odigrao Alan Rejčins, najpoznatiji po ulozi Darminog oca u sitkomu „Darma i Greg“.

 

 

makonda-tracker