priča koja je zaintrigirala svet

Misterija u Borči zaintrigirala i filmadžije: Holivud snima film o životu pokojne Jelene Marjanović?

0
Misteriozno ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović zainteresovalo je najveće svetske producente. U Holivudu bi dogodine moglo da otpočne snimanje filma, inspirisanog životom srpske Lore Palmer.
foto: Instagram/jecakrsmanovic
foto: Instagram/jecakrsmanovic

Ovo nerasvetljeno ubistvo jedna je od najvećih misterija u novijoj istoriji domaće kriminalistike. Očekuje se da će glavne ulog biti poverene zvezdama, poput Kire Najtli ili Sandre Bulok. Film će pratiti agente FBI koji dolaze da pomognu kolegama da reše misteriozno ubistvo, javlja Kurir.

 

U Holivudu bi naredne godine moglo da otpočne snimanje filma inspirisanog životom pevačice „Granda“ Jelene Marjanović, čije je nerasvetljeno ubistvo jedna od najvećih misterija u novijoj istoriji domaće kriminalistike.

 

Ove pesme ste sigurno čuli, ali niste znali da ih je napisala Jelena Marjanović

 

Kako Kurir saznaje, u trileru bi trebalo da zaigraju neka od već afirmisanih imena poput Kire Najtli ili Sandre Bulok.

 Film će pratiti agente FBI koji dolaze da pomognu kolegama da reše misteriozno ubistvo. U fokusu neće biti sam zločin koji se dogodio 2. aprila u Borči, ali će se o njemu pričati. Trenutno se radi na scenariju i više detalja o samom projektu znaće se tek na proleće. Ideja autora je da se prikaže veza između kriminala i države, kao i uloga medija. Ubistvo Jelene Marjanović je zanimljivo jer su o njemu pola godine, svakog dana pisali mediji, a nema čvrstih dokaza o tome ko je ubica i ceo slučaj izgleda kao savršen zločin", objašnjava za Kurir jedan od saradnika na filmu koji je insistirao na anonimnosti, a koji već godinama živi u Americi.

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice, kaže da je spreman da pomogne dramaturzima tokom pisanja scenarija.

 

makonda-tracker