počastvovana

Kraljica sevdaha: Hanki Paldum dodeljena muzička nagrada za životno delo

0
Hanki Paldum je pre nekoliko dana u Sarajevu uručena prestižna muzička nagrada za životno delo, a trenutno se diva sevdaha u rodnom Sarajevu priprema za gostovanje na tradicionalnom koncertnom spektaklu „Sevdah u Lisinskom“, koji će se održati u Zagrebu 8. novembra 2016.
foto: Promo
foto: Promo

Hanki je nagrada dodeljena povodom 25. rođendana medijske grupacije „Avaz" i 800. objavljenog broja magazina „Express", a uz nju su u sklopu spektakularne proslave i celovečernjeg koncerta nagrade za životno delo primili i Halid Bešlić, Lepa Brena, Miroslav Ilić i Hari Mata Hari čije blistave karijere traju već više od tri decenije.


Hanka je na dodeli nagrada izvela svoje evergreene „ Voljela sam voljela“ i „Crne kose“, koje su samo neki od nezaboravnih hitova koje podjednako vole sve generacije publike.

 

foto: Promo

Tokom svoje karijere, priznajem, primila sam brojne muzičke nagrade, ne bih znala ni da nabrojim koje, koliko ih je. No ipak je ova nagrada posebna po tome što ističe doprinos na muzičkoj sceni i estradi cele regije. Raduje me da je moja publika posvuda, a među najvatrenijim fanovima su mi upravo Zagrepčanke i Zagrepčani kojima ću ponovno pevati već 8. novembra u Lisinskom“, naglašava Hanka Paldum koja se ovih dana intenzivno priprema za nastup u Lisinskom.

foto: Promo

Ne otkrivam koje ću sevdalinke izvesti, volim da iznenadim publiku. Biće to noć prepuna iznenađenja, prelepih sevdalinki i onih najdubljih emocija“, kaže kraljica sevdaha, koja će nakon nastupa u Lisinskom započeti s pripremama za snimanje svog novog studijskog albuma.



 

makonda-tracker