ekskluzivno za story

Dragana Mićalović: Sloboda ne želi da budem njena kopija

0
Sestre Mićalović spadaju u najlepše sestre na našoj javnoj sceni, ali su i pored toga skromne, bez trunke nadmenosti, zahvaljujući čemu su tako brzo osvojile publiku. S Draganom smo popričali o odnosu sa sestrom Slobodom kao starijom koleginicom, njenoj vanserijskoj lepoti i ljubavnom životu...
foto: Miloš Nadaždin

"Do sad nisam imala taj problem da mi je odmoglo, ali ko zna... Svakako ću se truditi da zadržim svoje ja, kakav god projekat to bio - neću ići preko sebe."

Njima je uspeh zapisan u genima: Ovo su najpoznatije i najlepše sestre na našoj sceni (FOTO)

 

Iako njeni fanovi rado čitaju o detaljima njenog privatnog života, Dragana smatra da oni ne treba da izlaze u javnost. Uprkos tome što je veoma vredna i zastupljena u medijima, o njenom životu se malo zna, pa smo je pitali kako joj polazi za rukom da u današnje vreme sačuva svoju intimu.

I kada se pojavim, dobro biram gde se pojavljujem. Ne izlazim po mestima gde znam da će ih biti, a ja ionako nisam neko ko voli diskoteke i slabo izlazim. Moj život je moja stvar i mislim da apsolutno ne treba da zanima bilo koga. Ja se prva vodim time da imam dovoljno svojih problema i da ne treba da me zanima ko se s kim viđa. Zaista mislim da ljude ne zanima da li Dragana Mićalović ima dečka i da li je njen dečko pevač ili nije. Ja svog dečka neću kriti kad shvatim da je to to. Samo neću govoriti o tome i neću se slikati za editorijale", dodala je uz smeh. "Prosto, neću mešati babe i žabe."

makonda-tracker