ekskluzivno za story

Dragana Mićalović: Sloboda ne želi da budem njena kopija

0
Sestre Mićalović spadaju u najlepše sestre na našoj javnoj sceni, ali su i pored toga skromne, bez trunke nadmenosti, zahvaljujući čemu su tako brzo osvojile publiku. S Draganom smo popričali o odnosu sa sestrom Slobodom kao starijom koleginicom, njenoj vanserijskoj lepoti i ljubavnom životu...
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

 

Dragana trenutno snima film "Vrati se, Zone", a njena starija sestra proslavila se ulogom Vaske u ostvarenju "Zona Zamfirova".

 

Ipak, iako i Dragana glumi izmećarku, one ne igraju istu ulogu.

 

Evo zašto je tako brzo postala uzor devojčicama: 3 najlepša izdanja Dragane Mićalović (FOTO)

Nikad ona meni nešto ne govori sama od sebe, osim kad je ja pitam. Ona se trudi da me tera da ja sama krčim svoj put i da sama izgradim svoj stil. Da ne radim onako kako radi ona da ispadne kopija, nego onako kako osećam i mislim", kaže Dragana. "Ona će meni reći: 'Ajmo ovako, 'ajmo onako', ali na kraju će ishod biti samo moj."

foto: Instagram

Na komentar da ona i Sloboda spadaju u najlepše sestre na našoj javnoj sceni, Dragana se stidljivo osmehuje i zahvaljuje. Iako se mnoge glumice žale da lepota više odmaže nego što pomaže u karijeri, ona objašnjava da lepotu ne vidi kao teret.

 

Saveti za lepotu Dragane Mićalović

Ljudi kažu: 'Napadali su me zato što sam lepa', ali ja zaista to nikad nisam doživela. Mene uglavnom zovu Dečak, jer se ja tako postavim - skačem, trčim kao dete i imam takav odnos sa ljudima, naravno, uz poštovanje prema godinama i svemu. Ja sam to šta sam - mali zvrk, kako me i zovu u 'Sinđelićima'", objašnjava Dragana.

foto: Miloš Nadaždin

"Do sad nisam imala taj problem da mi je odmoglo, ali ko zna... Svakako ću se truditi da zadržim svoje ja, kakav god projekat to bio - neću ići preko sebe."

Njima je uspeh zapisan u genima: Ovo su najpoznatije i najlepše sestre na našoj sceni (FOTO)

 

Iako njeni fanovi rado čitaju o detaljima njenog privatnog života, Dragana smatra da oni ne treba da izlaze u javnost. Uprkos tome što je veoma vredna i zastupljena u medijima, o njenom životu se malo zna, pa smo je pitali kako joj polazi za rukom da u današnje vreme sačuva svoju intimu.

I kada se pojavim, dobro biram gde se pojavljujem. Ne izlazim po mestima gde znam da će ih biti, a ja ionako nisam neko ko voli diskoteke i slabo izlazim. Moj život je moja stvar i mislim da apsolutno ne treba da zanima bilo koga. Ja se prva vodim time da imam dovoljno svojih problema i da ne treba da me zanima ko se s kim viđa. Zaista mislim da ljude ne zanima da li Dragana Mićalović ima dečka i da li je njen dečko pevač ili nije. Ja svog dečka neću kriti kad shvatim da je to to. Samo neću govoriti o tome i neću se slikati za editorijale", dodala je uz smeh. "Prosto, neću mešati babe i žabe."

makonda-tracker