nekad i sad

Dorćolski mangup koji je izrastao u zvezdu: Ni najveći fanovi nisu uspeli lako da prepoznaju Džeja Ramadanovskog kao mladića! (FOTO)

0
Jedan od najpopularnijih pevača na našim prostorima mnogo se promenio u proteklih tridesetak godina - toliko da smo ga jedva prepoznali na ovoj fotografiji!
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Džej Ramadanovski odrastao je u jednom od najlepših delova Beograda, prelepom i starom Dorćolu, a nikada nije krio ni koliko je težak njegovih život bio ni činjenicu da se bavio i zabranjenim radnjama kako bi preživeo.

 

Džej Ramadanovski: Pobedio sam kocku, drogu i alkohol zbog unuka

 

Zbog toga je često bio okružen "žestokim momcima", među kojima je i Iso Lero Džamba, inače Džejev brat od tetke. Upravo je Iso razlog zbog kojeg je u javnosti osvanula jedna veoma stara fotografija Džeja Ramadanovskog. Ona je, naime, objavljena na stranici "Legende devedesetih" na društvenoj mreži Fejsbuk, a pored Isa je i - Džej!

 

Ramadanovski se u to vreme muzikom bavio samo amaterski i nije ni slutio do kojih će zvezdanih visina stići, ali je i tada imao pdlučan pogled i harizmu kojom zrači i danas.

 

Džej Ramadanovski: Uprkos svemu, najvažnije je biti čovek

 

Možete li da ga prepoznate?

 

 

makonda-tracker