Iznenadiće vas

Njeno upečatljivo ime svi dobro znaju, ali šta se krije iza njega: Severina otkrila zbog čega su je roditelji ovako nazvali (FOTO)

0
Severina Kojić je poznata ne samo po svom glasu već i po zanimljivom imenu iza koga se krije još zanimljivija priča prepuna emocija i ljubavi.
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Severina Kojić zaista ima neobično ime, a pevačica je otkrila kako ga je dobila.

 

Severina Kojić: Prva godišnjica tajnog venčanja

 

Naime, Severinin tata se zove Sever, pa je po njemu i dobila ime.

 

"Moje ime negde znači strogost i pravda. Takva sam zaista. Tata je hteo da se ja zovem Nataša, ali mama je obožavala mog oca, a on se zvao Sever. Deda je davao imena deci po stranama sveta. Verovali ili ne. Imao je četiri sina: Sever, Jug, Istok, Zapad, a ćerka je bila Danica. Međutim moja baka to nije želela", otkrila je Seve u emisiji i dodala kako je došlo do toga da ona bude Severina.

Za neke originalno, za neke bizarno: Neobičan dokaz ljubavi kojim su Severina i Igor uzburkali javnost (FOTO)

Tako je moj otac dobio drugo krsno ime. Međutim, ipak je zadržao iz nepoznatog razloga ime Sever. Tako sam ja Severina", ispričala je pevačica i otkrila još nešto.

Obožavaoci brinu za njeno zdravlje: Severina je za kratko vreme drastično izgubila kilograme i šokirala svoje fanove (FOTO)

Mada, prekoputa kuće moje babe postojao je limar koji se zvao Severin. Tako da... Ali mislim da je ipak zbog oca", rekla je duhovita pevačica kroz smeh.

foto: Story arhiva

 

makonda-tracker