Tuga koja slama srce i dušu

BOL NE PRESTAJE, RANE NE ZARASTAJU: Ove srpske zvezde doživele su VELIKE porodične tragedije koje su im ZAUVEK promenile život

3

Mnoge poznate ličnosti sa ovih prostora doživele su velike porodične gubitke koje su ostavile neizbrisiv trag u njihovim životima. Ovo su samo neke od najtežih životnih priča domaćih javnih ličnosti.

foto: Luka Šarac, Story Press, Miloš Nadaždin
foto: Luka Šarac, Story Press, Miloš Nadaždin

Ceca Ražnatović

 

Jedan od najvećih životnih gubitaka imala je pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, najveća balkanska zvezda. 15. januara 2000. godine ubijen je njen suprug i najveća životna ljubav Željko Ražnatović Arkan. Ovaj događaj odigrao se u beogradskom hotelu Interkontinental, a sahrana je obavljena na Novom groblju pet dana kasnije.

 

foto: Privatna Arhiva

Ceca iz braka sa Arkanom ima dvoje dece, Veljka i Anastasiju koje je, uprkos teškom životnom gubitku, uspela da izvede na pravi put i od njih napravi odgovorne mlade ljude.

 

Sreću im je oduzela njegova pogibija: Andrijani su trebale godine da preboli Tošeta, ovako danas izgleda (FOTO)

 

Predrag Mijatović i Elena Karaman Karić 

 

Bivši supružnici, proslavljeni fudbaler Peđa Mijatović i dizajnerka Elena Karaman Karić, izgubili su trinaestogodišnjeg sina pre sedam godina. Andrej je rođen sa cerebralnom paralizom, a pre nego što je izgubio borbu za život, oboleo je i od hidrocefalitisa.

 

foto: Miloš Nadaždin

Elena Karić i Predrag Mijatović: Patnja koja razdire dušu

 

On je preminuo u bolnici u Valensiji, nakon što mu se pogoršalo zdravstveno stanje, zbog čega je bio priključen na aparate.

 

makonda-tracker