savremena i urbana

I mama Željka Joksimovića ima profil na Instagramu: Evo za šta joj služi! (FOTO)

0
Majka proslavljenog srpskog pevača pridružila se društvenoj mreži Instagram.
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Željko Joksimović je jedan od najpopularnijih pop pevača na ovim prostorima, o čemu svedoče brojke na njegovim društvenim mrežama. On je vrlo aktivan kada je komunikacija sa fanovima u pitanju, pa ga na Instagramu prati više od 35 hiljada ljudi, na Tviteru skoro 300 hiljada, dok na Fejsbuku ima gotovo najviše pratilaca – nešto više od 750 hiljada.

 

Sa tatom je najlepše: Ovako se provode Mina i Željko Joksimović (FOTO)

 

Društvene mreže dopale su se i Vesni Joksimović, mami popularnog Željka, a ponajviše ona koja se zasniva na objaljivanju fotografija – Instagram. Vesna je odlučila da otvori svoj nalog na društvenoj mreži koja je pravi hit među mlađom populacijom, a na svom profilu objavljuje uglavnom svakodnevne fotografije iz života.

Dirljiv razlog ju je naterao da objavi ovu fotografiju: Porodični trenutak sa Kostom koji Jovana Joksimović nikada neće zaboraviti (FOTO)

 

Vesna je veoma ponosna na svoje sinove, te neretko objavljuje fotografije na kojima pozira sa svojim sinovima Željkom i Sašom, poznatim glumcem i voditeljem.

 

Iako već dugo važe predrasude na ovim prostorima da svekrve i snaje moraju biti u lošim odnosima, to u porodici Joksimović nije slučaj, te se na njenom nalogu na Instagramu našla i Jovana, Željkova supruga i voditeljka Televizije Pink.

 

 

Srušila sve granice: Bez frizure i šminke Mina Joksimović je zasenila mnoge poznate dame (FOTO, VIDEO)

 

Takođe, svoje mesto među Vesninim fotografijama pronašla je i Mina Joksimović, kćerka uspešnog pevača.

makonda-tracker