šta vi mislite?

Izneo sve prljave detalje o raskidu? U ovoj pesmi svi traže tajnu poruku prevarenog muškarca (ANKETA)

0
U saradnji sa Džonom Njumanom, di-džej Kalvin Haris, koji je nedavno raskinuo s Tejlor Svift, objavio je pesmu u kojoj navodno otkriva da ga je ona varala s Tomom Hidlstonom.
foto: Instagram
foto: Instagram

Raskid Tejlor Svift i Kalvina Harisa definitivno je kraj ljubavi o kojem se najviše piše ove godine, pa mnogi u svakoj njegovoj reči traže optužbe na Tejlorin račun.

 

Jesu li nas sve nasamarili? Veza o kojoj ceo svet piše već mesec dana je najobičnija laž?! (FOTO, ANKETA)


Zato ni ne čudi što je to slučaj i s pesmom "Ole", koju je Haris snimio s Britancem Džonom Njumanom. Iako je pesma izašla u javnost pre mesec dana, sada privlači pažnju zbog spota.


Mnogi su razočarani jer u njemu nema gotovo ničega što bi se moglo povezati s ovim raskidom - čak ni plavokosih glumica.

 

Milioni ne mogu da zadrže suze: Džon Njuman dobio najgore moguće vesti

 


Međutim, ima i onih koji u tekstu pesme vide tajne poruke. Navodno je tekst napisan iz perspektive Toma Hidlstona u vreme kada je Tejlor s njim - opet navodno - varala Kalvina Harisa.


Mediji uglavnom to žele da dokažu stihovima: Low key, you won’t tell none of your friends about me, pri čemu je low key igra reči i trebalo bi da znači "Loki", što je najpoznatiji Hidlstonov lik (u filmu "Tor").

 

Ovaj par je do juče delovao nezamislivo: Holivud ostao u šoku nakon što su se ove fotke pojavile u medijima (FOTO)


Takođe, tu su i stihovi kojima pevač kaže svojoj dragoj da vidi na internetu kako je postala dobra devojka i da ide s dečkom na putovanja tražeći pažnju.


Izvori bliski Tejlor Svift kažu da su sve ovo izmišljotine i da pesma nema nikakve veze s pevačicom.

 

makonda-tracker