Kristina Bekvalac-Martinović: Sreća se zove Petrinim imenom

0
Stilistkinja Kristina Bekvalac-Martinović i njen suprug, jedan od vlasnika produkcijske kuće 1984, Ivo Martinović, 23. januara priredili su zabavu povodom prvog rođendana svoje ćerke Petre
foto: Story press
foto: Story press

Postoji nekoliko važnih momenata koji se trajno urežu u ljudsko sećanje, a jedan od njih svakako je i proslava prvog rođendana koji nije toliko bitan za slavljenika, koliko za roditelje koji ga svojoj mezimici priređuju. Upravo su se u toj ulozi 23. januara našli stilistkinja Kristina Bekvalac-Martinović i njen suprug, jedan od vlasnika produkcijske kuće 1984, Ivo Martinović, čija je ćerkica Petra napunila godinu dana. Planovi za intimnu proslavu u samom startu pali su u vodu jer su shvatili da imaju mnogo bliskih prijatelja i članova porodice bez kojih ta ceremonija ne bi bila potpuna.

- Žurku smo organizovali u modnom studiju Prostor na Terazijama za koji sam intimno vezana, a i jedini je bio dovoljno veliki da primi sve ljude s kojima smo želeli da podelimo taj dan. Nisam hteli da slavlje pravimo u nekoj dečjoj igraonici jer je Petra još jako mala da bi znala s kim želi da se druži. U opremanju ambijenta, koji je odgovorio potrebi da se u njemu šezdeset ljudi oseća prijatno, pomogla mi je kuma Ivana Rabrenović – kaže lepa dvadesetčetvorogodišnja mama.

Moni Marković

Više o ovoj temi pročitajte u magazinu Story, u broju 228 koji je u prodaji od 2. februara.

makonda-tracker