Pomaže kad je najpotrebnije

Ceo svet ga je mrzeo, ali on je ovim gestom pokazao neko drugo lice!

0
Kris Braun na Instagramu je podelio dopisivanje sa jednom obožavateljkom i pokazao da je i on ipak samo običan čovek.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Popularni pevač Kris Braun objavio je da se borio sa suicidnim mislima. 

Jedna od njegovih obožavateljki poslala mu je direktnu poruku putem Instagrama i zamolila ga za pomoć, a iako, kako sam kaže, ne odgovara na poruke - na ovo je morao da reaguje!
 

Kris Braun: Bipolarni poremećaj kao uzrok svih problema

Poruka ove devojke glasila je:
 

Suicidne misli mi se svakodnevno motaju po glavi. Šta mogu da uradim da ih zaustavim? Ti si poznata ličnost kojoj se divim i htela sam da vidim hoćeš li mi odgovoriti i dati mi nadju.."

 

A photo posted by 1 (@chrisbrownofficial) on

To nikad nije odgovor!!!!! Samoubistvo je reč sa kojom se ne slažem dobro. Razmišljaš o nečemu na osnovu svojih emocija. Život je nekad previše težak, ali previše lep da bi ga rano napustila. Bio sam gde si ti sada, tada sam verovao u "boga"! (Ne u ljude). Svi smo izgubljeni i svi želimo da osećamo ljubav, zahvalnost, i sreću!!! Svakodnevno se borim sa sobom i svojim demonima!!! Veruj mi. Bogat ili siromašan nije bitno!!!! Sumnja u sebe i mišljenje javnosti nam magle misli!!! Niko nema odgovore, religija, politika, u nekim slučajevima čak ni naši roditelji. Ali... molim te nemoj dozvoliti da mrziš sebe. Obično ne odgovaram ljudima na poruke, ali i ja sam se osećao prazno i usamljeno ranije! Ovaj svet je lud i destruktivan. Svi ćemo nekad omašiti, ali to je i najbolji deo jer nam daje nadu da uspemo. Misliš li da sam se samo probudio poznat, bogat, i bez briga? :D Možeš da kreiraš svoju realnost svojim izborima. Posmatraj ljude, dobre, loše, negativne, pozitivne. Pokušaj da osetiš njihovu sreću, ljutnju, tugu, snove, neuspehe, uspehe, i onda se zapitaj šta njih čini boljim ili tebe gorom? (APSOLUTNO NIŠTA!) Nemoj dozvoliti da oduzmeš sebi mogućnosti i snove koji su tu! Samo moraš iskreno da veruješ!" - odgovorio je Kris i izazvao lavinu pozitivnih komentara, i komentara podrške. 


On je i takođe naveo da nikad neće prestati da pravi muziku upravo zbog velikog broja ljudi koji mu je rekao kako im je njegova muzika spasila živote. 

Kris Braun: Život mi je postao pakao od kad sam pretukao Rijanu

Nakon ovih divnih i motivišućih reči, devojka se zahvalila:


Hvala ti! Nemaš pojma koliko mi lepe reči (od nekog kao što si ti) žnače u ovakvom periodu. U 3 ujutru moj mozak samo trči, postaje negativan i trebalo mi je ovo. Hvala!"




 

makonda-tracker