Emina Jahović: Naše prvo intimno slavlje na Bosforu

0
Pop pevačica Emina Jahović-Sandal otkriva zašto je odlučila da umesto luksuzne zabave, njen i rođendan njenog muža Mustafe, kao i drugu godišnjicu braka, proslave ludim izlaskom do jutra.
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Pop pevačica Emina Jahović-Sandal upriličila je 15. januara u Istanbulu nezaboravnu zabavu za koju je imala čak tri povoda: svoj dvadeset osmi rođendan, četrdeseti rođendan svog voljenog supruga Mustafe, ali i njihovu drugu godišnjicu braka. Uzbuđena muzička zvezda i njen životni saputnik slavili su sa najmilijima, a sa njima nije bio jednoipogodišnji sinčić Jaman.

- Kao i uvek, slavili smo uz naše najbliže, dobru hranu i prijatnu muziku. Do sada sam uvek insistirala na velikim i mnogo unapred isplaniranim partijima posle kojih shvatam da sam se ja zapravo najmanje provela i najviše umorila. Ovoga puta sa nama su bili samo naši najbliži prijatelji koje sam pozvala dan pre provoda i sve je ispalo baš onako kako sam i očekivala - opušteno i iskreno. Iz kuće smo se iskrali nakon što smo uspavali Jamana jer je on još mali za noćne izlaske i takvu vrstu provoda - objašnjava Emina samo za Story.

Nikola Rumenić

Više o ovoj temi pročitajte u magazinu Story, u broju 227 koji je u prodaji od 26. januara 2010. godine.

makonda-tracker