Uživanje u šetnji i druženju

Nebojša Glogovac: Kratak predah na Kopaoniku (FOTO)

0
Proslavljeni glumac Nebojša Glogovac iskoristio je slobodne dane kako bi se uputio na našu najpopularniju planinu gde je uživao u suncu, šetnjama i druženju, sakupljajući na taj način energiju za nove zadatke i izazove...
foto: Dado Đilas
foto: Dado Đilas
Nebojšu Glogovca


Nebojšinih



Story

Otac po treći put: Nebojša Glogovac čeka dete sa novom devojkom!

To je prirodna pojava, a čovek ne vidi kako se menja dok raste. Tek kada sretne osobu koja ga dugo nije videla i čuje komentar: Jao, pa ti imaš sede, shvati da vreme neumitno teče. Imam sede i često mi ih spomenu, ali moji ujaci bili su takvi već u tridesetoj.

foto: Dado Đilas

Sve mi se čini da sam ja još onaj Nebojša iz mladosti, ali vreme čini svoje. Međutim, nemam panični strah od starosti koji bi me nagnao da se na bilo koji način podmlađujem'', govorio je tada Nebojša koji je tokom prošle nedelje boravio na Kopaoniku gde je uživao u sunčanim danima, šetnjama i razgovoru sa prijateljima.


Gavrila Miloša

Pokušavao sam da greške i mane koje ja imam zaobiđu njih. Ali, roditeljstvo je čudan proces jer ponavljamo greške svojih roditelja. Dosadan sam s nekim savetima kao i moj otac ili majka, tako da vidim da i ja njih smaram.

​​​​​​​Međutim, kroz svađu oni odrastaju i stiču svoje stanovište i sigurnost. Sinove učim da budu hrabri, smeju da kažu istinu, drže svoj stav, da umeju da vole, čuvaju sebe i one koji su im dragi'', rekao je Glogovac u jednom od intervjua.

makonda-tracker