veče spektakla

On je omiljena filmska zvezda i MTV će ga za to nagraditi

0
U utorak, 12. aprila u 22:40 na MTV kanalu pogledajte jubilarnu dodelu "Mtv movie awards" nagrada
foto: Promo
foto: Promo

Omiljen lik među kolegama i još omiljeniji među publikom mlađe generacije, on je  pevač, muzičar, šoumen, a ime mu je Vil Smit i najveća muzička televizija na svetu odlučila je da mu oda priznanje za njegov fantastičan opus u filmskoj industriji.

Smit, koji je sinonim za modernu filmsku zvezdu, napravio je proboj ulogom u kultnom ostvarenju “Dan nezavisnosti” i “Loši momci”. Od tada je ređao filmske hitove poput “Ljudi u crnom”,” Ali”, “Potres”, a očekuje se da će podjednako uspešan biti i predstojeći film “Ubilačka jedinica”.

Voditelji “2016 MTV Movie Awards” dodele biće Dvejn Džonson i Kevin Hart, a ko će otići sa najviše statua zlatnih kokica premijerno će biti prikazano u prenosu u utorak, 12. aprila u 22:40 na MTV kanalu!
 
“Vil Smit i MTV su odrastali zajedno i dele zanimljivu zajedničku istoriju”, objasnila je Kejsi Peterson, izvršna producentkinja dodele. “MTV je bio deo svake faze Vilove karijere, dok je on bio veliki deo onoga što je definisalo MTV kulturu od početka. Od serije “Princ sa Bel Era”, preko njegove muzike i sjajnih filmova, Vil je glas generacije i ne plaši se da ga upotrebi. Jubilarna 25. dodela MTV-jevih filmskih nagrada biće pravi način da se oda počast #BIGWILLIE na nama svojstven način – uz puno iznenađenja!”

Popularni glumac dobitnik je nekolicine MTV priznanja– osvojio je pet zlatnih kokica, uključujući dve nagrade za najbolju mušku ulogu u filmovima “Ali” 2001. godine i “Ja sam legenda”, 2008., a čak 17 puta je bio nominovan. Davne 1994. našao se i u ulozi voditelja "MTV Movie Awards” dodele.
 
Nagrada „MTV Generation“ najveće je filmsko MTV priznanje koje se dodeljuje glumcima iza kojih je neverovatna karijera tokom koje su se uvek glasno i jasno obraćali MTV publici. Prethodni dobitnici ovog priznanja su Robert Dauni Džunior, Mark Volberg, Džejmi Foks, Džoni Dep, Riz Viterspun, Ben Stiler, Adam Sandler, Sandra Bulok, Majk Majers, Tom Kruz i Džim Keri.

makonda-tracker