Farma: Iz minuta u minut

Na portalu magazina Story.rs čitajte ko su Farmeri koji su napustili šou, ali i ekskluzivne izjave finalista kao i pobednika
0
1 / 6

Organizatori rijaliti programa Farma odlučili su da iznenade učesnike pa će tako pobednika i drugoplasiranog dovesti do Pinkovog studija u Šimanovcima helikopterom.

 

20.00

Olga Lazić izazvala je najveći aplauz publike kada je došla u studio da sačeka sina.

- Imam tremu zbog dolaska u emisiju, ali jedva čekam da moj sin Igor izađe sa Farme.

 

20.20

Bebi Dol je zakasnila i nije stigla na početak emisije već je u studio ušla dok je trajao prilog i prijatno se iznenadila kada je publika spontano i gromoglasno tapšala i pozdravljala je.

 

20.45

Marko Đurovski prvi je od finalista Farme koji je ispao.

 

21.06

Drugi farmer koji napušta finale je Snežana Mišković Viktorija.

 

21.10

Marka Đurovskog u studiju čeka majka Milena, dok se njegova devojka Marija nije pojavila.

- Nadao sam se da ću pobediti i razočaran sam. Neću reći da mi je drago što sam ispao zato što idem kući, jer sam iskreno verovao da ću pobediti - rekao je Marko i dodao - siguran sam da me nije ostavila devojka, verovatno nije došla zato što joj je pukla guma, jer nema razloga da me ostavi. Sandra mi se dopala na moj način, ona je predivno stvorenje i drago mi je što sam je upoznao. Sigurno ćemo ostati u kontaktu.

 

21.26

Topalka koji je još uvek na Farmi u studiju televizije Pink sa nestrpljenjem čeka supruga Vesna.

- Nadam se da će pobediti, ali se neću razočarati ako ne bude bio prvi. Ne zameram mu ništa što je radio na Farmi jer je sve to deo šou biznisa i bezazleno.

 

21.38

Na putu od Farme do Šimanovaca gde se nalazi Pinkov studijo pevačica Snežana Mišković Viktorija je na autoputu doživela saobraćajnu nesreću. Automobil u kom je bila četiri puta se prevrnuo, ali su  na svu sreću pevačica i njen vozač ostali nepovređeni.

 

21.42

Maja Nikolić je treći finalista Farme koji ostaje bez glavne nagrade.

 

22.03

Siniša Obradović, otac popularne manekenka Sandre sa nestrpljenjem očekuje da vidi ćerku, a kako bi atmosfera bila svečanija i veselija specijalno za ovu priliku je organizovao trubački orkestar koji će je dočekati sa pesmom.

 

22.17

Marina Perazić koja je došla da podrži Farmere upoznala se sa Topalkovom suprugom Vesnom. Driljiv susret se dogodio u bekstejdžu kada je pevačica prišla Milanovoj supruzi.

- Želela sam da se upoznam sa Vesnom i potpuno me je oduševila. Divna je žena. Htela sam da joj objasnim u kakvim smo Topalko i ja odnosima jer nisam želela da naše druženje shvati pogrešno. S obzirom na to da je mene dečko ostavio preko Facebook-a, nisam htela da se nešto slično dogodi i Milanu. Ipak, Vesna je divna žena koja ima potpuno poverenje u svog supruga, shvata da je sve ovo šou i da njen suprug ima veliko poštovanje prema svim ženama, te da se zbog toga tako i ponaša.

 

22.30

Jugoslav, rođeni brat pevačice Viktorije kaže da mu je žao što se u javnosti pojavila informacija da je njegova sestra imala saobraćajnu nesreću nakon koje se dobro oseća, jer trebalo je da oni koji su to izneli u javnost misle na njenu ćerku Taru i na to kako će ona primiti tu vest. Viktorija je puna poztivine energije ušla u studio pre nego što je posetila lekara, pošto je želela da profesionalno odradi posao do kraja.

- Dobro sam, malo sam se ugruvala, ali sam ok. Automobil je posle krivine na uskom putu počeo da se okreće i na kraju je upao u reku. Nisam želela da se o ovome priča jer nisam povređena, ali od automobila ništa nije ostalo.

 

22.54

Maja Nikolić nije uspela da odgovori na pitanja voditeljke Aleksandre Jeftanović koja se tiču njenog ljubavnog života i misterioznog gospodina Jana Nikolasa, advokata iz Nemačke. Do suza je zasmejala sve u studiju kada je rekla da nakon šoua mora da ode kod lekara da utvrdi da li je i dalje luda.

 

22.59

Viktorija je napustila studio televizije Pink kako bi otišla u Klinički centar Srbije u pratnji brata Jugoslava.

 

23.00

Topalko se nikada nije vozio u avionu i veoma se uplašio vožnje, ali je ipak ušao sa Ognjenom i drugim superfinalistom Nigorom u helikopter kako bi se prevezli do Pinkovog studija u Šimanovcima.

 

23.34

Sandru su ispred studija dočekali trubači, a ona je kroz osmeh pokušala da izbegne škatljiva pitanja o svojoj vezi sa Markom, ali i izjavila da nema dečka van Farme.

- Nisam očekivala da će doći moj dečko, jer ga nemam.

 

23.35

Po završetku televizijskog prenosa svi učesnici otići će u jedan poznati prestonički klub gde im je organizovana glamurozna zabava.

 

23.41

Viktorija je dobila 5 000 evra kao petoplasirana, Maja Nikolić dobila je 10 000 i obećala je da će deo nagrade dati za renoviranje crkve, dok je Sandra primila ček od 20 000 evra.

Bivši Farmer Saša Jovanović ispunio je svoje obećanje koje je dao nakon što je Maji isekao štiklu u toku serijala i poklonio joj nove čizme. Ipak, pevačica ne voli braon boju pa je odlučila da iste pokloni. Novinar je javno rekao da će čizme dati na aukciju.

 

23.59

POBEDNIK FARME JE MILAN TOPALOVIĆ TOPALKO

Uz pesmu Farma šarma svi učesnici rijaliti programa su izašli na binu i odigrali pobednički ples. Topalko je dobio nagradni ček od 100 000 evra.

 

00.00

Đura Palica je u šali uzeo od Topalka ček na 100 000 evra. A folker se našalio da ga sada supruga Vesna sigurno neće ostaviti. Drugoplasirani Nigor dobio je nagradu od 50 000 evra.

 

Drugi serijal rijaliti šou programa Farma biće emitovan u martu 2010. godine.

TAGOVI: Farma123
makonda-tracker